ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια ως μαιευτήρας γυναικολόγος διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο συνεργαζόμενος με το ιδιωτικό μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ και με την ιδιωτική κλινική CRETA INTERCLINIC. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Πεδιαδίτη χειρουργό ουρολόγο – ανδρολόγο και ο χώρος μας βρίσκεται στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 36.

Πέρα από την κλασσική μαιευτική γυναικολογία το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην κλασσική ουρογυναικολογία μια υποειδικότητα που ασχολείται με τις παθήσεις που προέρχονται από την χαλάρωση του πυελικού εδάφους στις γυναίκες.

Δημιουργώντας ένα σύγχρονο κέντρο ουρογυναικολογίας μπορούμε να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε παθήσεις που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. Ο ουροδυναμικός έλεγχος που μελετά την ηλεκτροφυσιολογική λειτουργία της ουροδόχου κύστης, η αντιμετώπιση της γυναικείας και ανδρικής ακράτειας καθώς και όλων των παθήσεων από την χαλάρωση του πυελικού εδάφους με την εφαρμογή και τοποθέτηση των νεώτερων υλικών, ταινιών – πλεγμάτων δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες αυτές να έχουν καλύτερα και μονιμότερα αποτελέσματα.

Από τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη μαία-ψυχοπροφυλάκτρια Γιάννα Αλεξάνδρου απόφοιτη της μαιευτικής σχολής του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.
Στόχος μας είναι να παρακολουθούμε ,να φροντίζουμε ,να επιβλέπουμε και να καθοδηγούμε όλες τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή που θα μάθουν ότι θα  φέρουν στον κόσμο ένα παιδί καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, έως την στιγμή που θα το πάρουν στην αγκαλιά τους, καθώς επίσης και στην λοχεία, με έμφαση τον μητρικό θηλασμό.
Με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που γίνονται από την μαία προς το τέλος της εγκυμοσύνης, η έγκυος ενημερώνεται για τον μηχανισμό του τοκετού, έτσι ώστε να γνωρίζει τί συμβαίνει στο σώμα της και να μπορεί να συμμετέχει στον τοκετό της ενεργά, χωρίς φόβο και άγχος, ειδικά κατά το στάδιο της εξώθησης.
Τέλος, η μαία θα σας μυήσει στην μητρική τέχνη, θα σας ενημερώσει για την φροντίδα τόσο την δική σας όσο και του μωρού σας, για το μπάνιο του, το μασάζ του και την πολύπλοκη καθημερινότητα του.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Λ. 62 Μαρτύρων 36, Ηράκλειο
Τηλ.: 2810 371433
Κινητό: 6972404010
Τηλ 2: 2810 371434
e-mail: xavaranakis@gmail.com

Write A Comment