ΠΑΤΕΔΑΚΗ – ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
Σπουδές
Το 2001 ανακηρύχθηκε πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, με βαθμό πτυχίου ‘Λίαν Καλώς’.
Το 2001 έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου απ΄ όπου αποφοίτησε το 2005 με γενικό βαθμό ‘Λίαν Καλώς’.
Το 2006 παρακολούθησε μαθήματα χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κατόπιν εξετάσεων απέκτησε το Πιστοποιητικό ECDL Core, με τις εξής ενότητες: 1)Βασικές Έννοιες Πληροφορικής, 2)Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων, 3)Επεξεργασία Κειμένου, 4)Υπολογιστικά Φύλλα, 5)Βάσεις Δεδομένων, 6)Παρουσιάσεις, 7)Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά- κάτοχος του FIRST CERTIFICATE of University of Cambridge.

Παρακολούθηση σεμιναρίων

  • Παρακολούθηση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συστημικής Θεραπείας με τίτλο «Αλλάζοντας το Σύστημα-Μέθοδοι και Τεχνικές στη Συστημική Θεραπεία», διάρκειας 25 ωρών, που πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών Συμπεριφοράς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Συμμετοχή στην Ημερίδα – Συνδιάσκεψη με θέμα «Προσπάθειες Επαγγελματικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Επανένταξης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες».
  • Παρακολούθηση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης με θέμα «Η Ψυχοκοινωνική αποκατάσταση σε μια κοινωνία σε μετάβαση», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
  • Παρακολούθηση των εργασιών του 19ου σεμιναρίου εκπαίδευσης στελεχών για την αποκατάσταση δυσλεξικών παιδιών και εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων, καθώς και συμμετοχή στις πρακτικές ασκήσεις που ακολούθησαν .
  • Παρακολούθηση και ολοκλήρωση του ετήσιου Προγράμματος Κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή , που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, κατά το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2008 – Δεκέμβριος 2009.Το πρόγραμμα είχε συνολική διάρκεια 570 ωρών και περιλάμβανε θεματικές , που αφορούσαν τη θεωρητική επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και τα Παιδαγωγικά, πρακτική άσκηση σε φορείς Ειδικής Αγωγής και αξιολόγηση μέσω εξετάσεων και πρωτοκόλλου εργασίας.
  • Παρακολούθηση των εργασιών της ημερίδας « Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση ενάντια στη σεξουαλική παιδική κακοποίηση», που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Παρακολούθηση των διαλέξεων της Ακαδημίας Πολιτών Ηρακλείου.

Προϋπηρεσία
1. Ωρομίσθια Κοινωνική Λειτουργός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου για το χρονικό διάστημα από 16/11/2007 ως 13/12/2007.
2. Ωρομίσθια Κοινωνική Λειτουργός στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου για το Διδακτικό Έτος 2007-2008.
3. Αναπληρώτρια Κοινωνική Λειτουργός στο ΚΕΔΔΥ Ηρακλείου, για το χρονικό διάστημα 6/10/2008 ως 30/6/2009.
4. Αναπληρώτρια Κοινωνική Λειτουργός α) στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιεράπετρας (3/5), β) στο Ειδικό Σχολείο Ιεράπετρας (1/5) και γ) στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας (1/5) για το χρονικό διάστημα από 18/9/2009 μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2009-2010.
5. Το Μάρτιο του 2011 διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου όπου τέλεσε χρέη Αντιπροέδρου για δύο χρόνια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τίτου Γεωργιάδη 95, Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2811 757326
Κινητό: 6973725555
e-mail: anna.patedaki@gmail.com

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ: