Γυναίκα

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Από τον Ιωάννης Λύρας- Πλαστικό Χειρουργό-Διευθυντή Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η ανάγκη για ανανέωση είναι επιτακτική.  Όλοι επιθυμούμε να δείχνουμε λαμπεροί, αναζωογονημένοι και με καλοσχηματισμένα σώματα ώστε να εμφανιστούμε στις παραλίες αλλά και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα που μέχρι πρόσφατα η αισθητική μας, μας απαγόρευε…  Τώρα με την επέμβαση της βραζιλιάνικης λιποπλαστικής το αρμονικό, θελκτικό σώμα που πάντα ονειρευόμασταν μπορεί να γίνει δικό μας !!!  Η βραζιλιάνικη λιποπλαστική μας εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούμε να απογειώσουμε χρησιμοποιώντας συνδυαστικά ραδιοκύματα ή τη νέα επαναστατική μέθοδο του skin needling.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η Λιποαναρρόφηση και η Λιποπλαστική είναι οι εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, σε ό,τι αφορά το αντιαισθητικόού τοπικό πάχος, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με κανέναν άλλον τρόπο πάρα μόνο παρεμβατικά.  Παρόλες τις εξαντλητικές δίαιτες και όσο και να κοπιάζουμε στα γυμναστήρια η δυσμορφία και τα ψωμάκια που βλέπουμε στον καθρέφτη σε κάποια σημεία του σώματός μας, δεν απομακρύνονται, παρά μόνο παρεμβατικά.  Με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης και της λιποπλαστικής μπορούμε να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα.

Η αποδέσμευση του λίπους χειρουργικά  γίνεται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής κάνουλας, η οποία έχει τη δυνατότητα να κινείται με διάφορους τρόπους κάτω από το δέρμα. Σχετικά με την κίνηση της κάνουλας, ο ένας τρόπος είναι να κάνει παράλληλες κινήσεις, παράλληλα τούνελ, και ο δεύτερος να δημιουργηθεί με την κίνησή της ένα πλέγμα και επανατοποθέτηση του λίπους που αφαιρέσαμε, σε άλλα προβληματικά σημεία του δέρματος, όπως στα «βαθουλώματα» που προκαλεί  η κυτταρίτιδα.. Στην πρώτη περίπτωση λέγεται απλή λιποαναρρόφηση και στη δεύτερη βραζιλιάνικη λιποπλαστική, όπου παράλληλα επιτυγχάνεται επιπλέον σύσφιξη στην περιοχή από όπου αφαιρέθηκε λίπος.

Μια άλλη εφαρμογή της βραζιλιάνικης λιποπλαστικής είναι η τοποθέτηση του λίπους που αφαιρέθηκε στο επάνω σημείο του γλουτού, που δίνει μια διαφορετική όψη στο πόδι και την εντύπωση ότι έχει «μακρύνει». Αυτή η διαδικασία, που ονομάζεται ανακατανομή του λίπους, μπορεί να αλλάξει την εικόνα του σώματός μας.  Αυτό που κάνει πρωτοποριακή τη μέθοδο αυτή είναι ο συνδυασμός της ανακατανομής του λίπους, που δίνει νέο σχήμα στο σώμα μας.

Ειδικά στα γόνατα η πλαστική χειρουργική προσφέρει πιο ίσια, λεπτά και μακριά κάτω άκρα μέσω της λιπογλυπτικής (αφαίρεση & «γλυπτική» στην τόσο περιοχή και needling) για να φορούν, πιο άνετα, οι γυναίκες κοντή φούστα και οι άνδρες να δείχνουν πιο γυμνασμένα κάτω άκρα.

Όλες οι μέθοδοι που αναφέραμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε σημείο του σώματος που παρουσιάζει τοπικό πάχος: στην κοιλιά, στα μπράτσα, στα γόνατα, στις γάμπες, το προγούλι και, βέβαια, στους μηρούς και τους γλουτούς.

Η μέθοδος της λιποαναρρόφησης και της βραζιλιάνικης λιποπλαστικής μπορούν να συνδυαστούν με συνεδρίες ραδιοκυμάτων ή με τη νέα επαναστατική μέθοδο του skin needling.

Write A Comment