Γυναίκα

ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ..ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΣ…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με τις σημερινές μεθόδους μη αφαιρετικού λέιζερ για αναζωογόνηση, μια μέτρια μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της υφής του προσώπου και του σώματος συχνά απαιτεί πολλαπλές θεραπευτικές συνεδρίες. Ο μηχανισμός ενέργειας ραδιοσυχνότητας (radiofrequency, RF) είναι μια νέα τεχνολογία που φαίνεται ότι επιφέρει σύσφιξη των ιστών μετά από λίγες μόνο θεραπευτικές συνεδρίες. Η τεχνολογία ενέργειας RF φαίνεται ότι υπόσχεται πολλά στη σύσφιξη των ιστών.

Μέσω της ενέργειας RF, ο πλαστικός χειρουργός έχει την ικανότητα να συσφίγγει τους ιστούς σημαντικά μετά από μόλις 1 έως 4 θεραπείες με μικρό μετεγχειρητικό χρόνο ανάρρωσης. Το εν λόγω σύστημα παρέχει ενέργεια RF κατά ελεγχόμενο ογκομετρικό τρόπο στο βαθύ χόριο και τις υποδόριες στιβάδες (σε βάθος έως και 5-6 mm). Ένα χειροκίνητο τμήμα εξ επαφής ψύξης προστατεύει την επιδερμίδα από την εξάχνωση και το θερμικό έγκαυμα. Το σύστημα αυτό επιτυγχάνει μη χειρουργική σύσφιξη-ανόρθωση στους γλουτούς, στους αγκώνες, στα γόνατα και στους μηρούς, μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες του προσώπου και του μετώπου καθώς επίσης και του κάτω μέρους του προσώπου.

Η βιολογική επίδραση που προκαλείται σε αυτά τα επίπεδα δημιουργεί μικροσκοπικές διεγερμένες περιοχές των οποίων η επούλωση προκαλεί άμεση συρρίκνωση του κολλαγόνου (που μπορεί να γίνει ορατή μέσα σε λίγες ημέρες) προκαλεί επίσης μακροπρόθεσμη απόθεση νέου κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών, της απελευθέρωσης κυτοκινών και αυξητικών παραγόντων που οδηγεί στη δημιουργία νέων ενδοθηλιακών κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων.

Write A Comment