Βίντεο

AMARIS 750S, LASER 8Ης ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Όταν αποφασίζετε να υποβληθείτε σε μία διαθλαστική επέμβαση περιμένετε ότι θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όσο πιο τελειοποιημένη είναι η μέθοδος και πιο σύγχρονη η τεχνολογία, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Το SCHWIND AMARIS 750S είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία στις επεμβάσεις με λέιζερ, ανώτερη σε όλους τους σημαντικούς τομείς όπως ασφάλεια, ακρίβεια, ταχύτητα και άνεση η οποία σας προσφέρεται για την διόρθωση του διαθλαστικού σας προβλήματος.

Τι κάνει τη διαφορά στο λέιζερ 8ης γενιάς;

1) Απόλυτη υπεροχή στην ταχύτητα

Το Amaris 750S , με 750 μικροσκοπικούς παλμούς φωτός το δευτερόλεπτο, είναι 3 φορές ταχύτερο από τα άλλα λέιζερ, διορθώνοντας ένα βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο. Οι ασθενείς επωφελούνται από τη μικρή διάρκεια της επέμβασης, έχουν λιγότερο άγχος και ο κερατοειδής εκτίθεται για πολύ λίγο χρόνο ώστε να μην αφυδατώνεται και η επούλωση να γίνεται ταχύτερα.

2) Αυτόματη ρύθμιση δύο επιπέδων ενέργειας για γρήγορη και «απαλή» αφαίρεση ιστού.

Ο αλγόριθμος του υπολογιστή του Amaris ρυθμίζει μία ιδανική αναλογία ανάμεσα στο συνολικό αριθμό παλμών του λέιζερ και στην ενέργεια που αποδίδει. Το 80% της επέμβασης γίνεται με μεγάλη απόδοση ενέργειας ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η διάρκειά της και το υπόλοιπο 20% με χαμηλότερη ενέργεια με αποτέλεσμα μία εξαιρετική ομαλή επιφάνεια. Ο συνδυασμός των δύο επιπέδων ενέργειας έχει σαν αποτέλεσμα οικονομία ιστού και μία εξαιρετικά ομαλή επιφάνεια κερατοειδούς στον ελάχιστο χρόνο

3) «Έξυπνος» έλεγχος κατανομής θερμικής ενέργειας στον κερατοειδή

Ο απόλυτος σεβασμός στους περιβάλλοντες ιστούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Οι παλμοί του λέιζερ κατανέμονται με τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να βρίσκονται στο ίδιο σημείο ώστε να υπάρχει χρόνος για να ψύχεται ο κερατοειδής ακόμα και στη υψηλή ταχύτητα λειτουργίας του Amaris. Η δυναμική και βελτιστοποιημένη αυτή κατανομή παλμών εξασφαλίζει ομαλή και γρήγορη επούλωση.

4) Ο ταχύτερος παγκοσμίως οφθαλμικός ιχνηλάτης (eye tracker) με έλεγχο των κινήσεων του ματιού σε 6 διαστάσεις

Με 1050 μετρήσεις το δευτερόλεπτο ο οφθαλμικός ιχνηλάτης του Amaris κλειδώνει στην κόρη του ματιού, ανιχνεύει και ελέγχει τις κινήσεις του σε 6 διαστάσεις, αντισταθμίζοντας κάθε παρέκκλιση σε χρόνο τριών χιλιοστών του δευτερολέπτου(3msec). Αυτό εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση των παλμών, εξαιρετική ασφάλεια και αποτελέσματα.

5) Μοναδική σταθερότητα των μικροκλιματικών συνθηκών γύρω από τον κερατοειδή

Η πρακτική εφαρμογή της πρωτοποριακής καινοτομίας στην διαθλαστική χειρουργική. Το μοναδικό σύστημα αναρρόφησης σωματιδίων του λέιζερ δημιουργεί σταθερές μικροκλιματικές συνθήκες γύρω από τον κερατοειδή με ένα λεπτό ρεύμα αέρα σε απόσταση 40 χιλιοστών. Σωματίδια που πιθανόν θα έφραζαν την ενέργεια του λέιζερ κατά την επέμβαση, απομακρύνονται αποτελεσματικά και αποφεύγεται η αφυδάτωση του κερατοειδούς.

6) Η “No-Touch” διαθλαστική, μη παρεμβατική επέμβαση, χωρίς άγγιγμα ανθρώπινου χεριού.

Η περαιτέρω βελτίωση του αλγορίθμου του Amaris για τις επιφανειακές διαθλαστικές επεμβάσεις οδήγησε στην μοναδική διαθλαστική επέμβαση Trans-PRK όπου ακόμα και το επιθήλιο του κερατοειδούς αφαιρείται με το λέιζερ. Κανένα εργαλείο δεν ακουμπά το μάτι και η επέμβαση γίνεται με απείρως μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία. Από την πλευρά του ασθενούς αυτό μεταφράζεται σε ελάχιστο χρόνο παραμονής στο χειρουργείο, ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάσταση της όρασης.

Η τεχνολογική υπεροχή του λέιζερ 8ης γενιάς υπηρετεί απόλυτα τον υποψήφιο διαθλαστικής επέμβασης καλύπτοντας ταυτόχρονα ζωτικής σημασίας ανάγκες του χειρουργού.

Write A Comment