Ποιοι Είμαστε

Tο medicaltime.gr αποτελεί ένα πρακτικό, καθημερινό portal ιατρικής ενημέρωσης, και οδηγό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρέχει ολοκληρωμένο ενημερωτικό φάσμα της Ιατρικής Επιστήμης, των φαρμάκων και της ιατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδατου medicaltime.gr σε συνεργασία με γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία, portal υγείας, διακεκριμένους ιατρούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων καθώς και ειδικούς επιστήμονες του Ελλαδικού χώρου με πολυετή εμπειρία προσφέρουν τις γνώσεις τους και καταθέτουν την άποψή τους σε ποικιλία θεμάτων για την υγεία, τη ψυχολογία, τη διατροφή, την αισθητική, τη φυσιοθεραπεία, τη χειρουργική, τις εναλλακτικές θεραπείες, τις έρευνες υγείας, προληπτικής ιατρικής κ.α. με απώτερο σκοπό την καθημερινή πληρέστερη και διαρκή ενημέρωση σας από μοναδικό portal υγείας της Κρήτης.

Το medicaltime.gr διαθέτει ένα ενημερωμένο πανελλαδικό κατάλογο ιατρών και επαγγελματιών υγείας σαράντα πέντε ειδικοτήτων. Με την επαγγελματική προσέγγιση και συνέπεια που προσφέρει στους αναγνώστες και τις συνεχείς αναβαθμίσεις σε επίπεδο περιεχομένου, κατηγοριών και πρόσθετων υπηρεσιών, έχει καταφέρει να κερδίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη και στήριξη των επαγγελματιών και επισκεπτών του portal.

 

Write A Comment