ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιούνται από την ελληνική εφοπλιστική κοινότητα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε όλη τη χώρα.

Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με το Δ.Ηρακλείου έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων ως εξής:

Δευτέρα 22/4/ : ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ
Τρίτη 23/4/: ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ/ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΑΓ.ΣΥΛΛΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
Τετάρτη 24/4/: ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ
Πέμπτη 25/4/: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΑΝΗΣ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΝΕΡΑΤΟ
Παρασκευή 26/4/: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΗΣ /ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΑΓ.ΜΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λιανού Άρτεμις
Συντονίστρια Προγράμματος
Τηλ: 210-3213150, 6942408315
info@mdmgreece.gr
www.mdmgreece.gr

ΠΗΓΗ: www.ygeiaonline.gr

 Σχολιάστε

— required *

— required *

*

code


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Error, no group ID set! Check your syntax!