Γυναίκα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το προφυλακτικό για γυναίκες παρά του ότι υπάρχει για πολλά χρόνια διαθέσιμο στην Ευρώπη δεν το βρίσκει κανείς εύκολα στην Ελλάδα , μερικές κυρίες που το προμηθεύτηκαν από το εξωτερικό δείχνουν μια προτίμηση σε αυτό για αρκετούς λόγους. Το προφυλακτικό για γυναίκες είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζει για όλες τις γυναίκες και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και είναι μια εναλλακτική λύση στη θέση του προφυλακτικού που χρησιμοποιείται και εφαρμόζεται στον άνδρα.

Εάν χρησιμοποιηθεί ορθά το προφυλακτικό για γυναίκες, είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της εγκυμοσύνης και είναι ένας φραγμός στη μετάδοση των ασθενειών που μεταδίδονται διαμέσου του σεξ. Το γυναικείο προφυλακτικό έχει μήκος 14 εκατοστών, έχει μορφή κυλινδρικής θήκης που εφαρμόζει χαλαρά στον κόλπο και έχει λιπαντική ουσία. Η τοποθέτησή του στον κόλπο γίνεται πιο εύκολη χάρις σε μαλακό δακτύλιο που μπορεί να αφαιρεθεί. Στο εξωτερικό μέρος βρίσκεται ένας μεγάλος εύκαμπτος δακτύλιος, ο οποίος καλύπτει το άνοιγμα του κόλπου και το αιδοίο. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει επιπρόσθετη ασφάλεια.

Τα πλεονεκτήματα του γυναικείου προφυλακτικού είναι πολλά και σημαντικά: Το κυριότερο πλεονέκτημα του γυναικείου προφυλακτικού είναι ότι πρόκειται για μια αντισυλληπτική μέθοδο που βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της γυναίκας. Μπορεί να τοποθετηθεί στον κόλπο ακόμη και 8 ώρες πριν από μια σεξουαλική επαφή Επειδή είναι μαλακό και εύκαμπτο, δεν προκαλεί πόνο κατά την εισαγωγή ή την εξαγωγή του από τον κόλπο.

Είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη και όχι από λατέξ. Η πολυουρεθάνη, σε αντίθεση με το λατέξ, είναι καλός αγωγός της θερμότητας. Για το λόγο αυτό το σεξ κάτω από τις συνθήκες αυτές προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση από ότι το ανδρικό προφυλακτικό. Είναι δυνατό και ανθεκτικό, δεν έχει καμία μυρωδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε λιπαντική κρέμα επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της περιόδου.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

 

Write A Comment