Ιατρικά Συνέδρια

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ημερίδα με θέμα ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ; ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;” διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαϊου ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής – Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου στο Αμφιθέατρο Μανασάκη του Φοιτητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε αναλυτικότερα για το χώρο και την πρόσβαση στην ημερίδα της Κυριακής. Θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο Μανασάκη του Φοιτητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες. Θα έχουμε σχετική αναλυτική σήμανση στο χώρο με αφίσες της ημερίδας και θα πρέπει να ακολουθείτε την πινακίδα «ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 09:00 με τις εγγραφές και θα ακολουθήσουν στις 09:30 οι χαιρετισμοί και οι ομιλίες των εισηγητών σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Μη διστάσετε να προσκαλέσετε άτομα που θα ενδιαφέρονταν για τη θεματική της ημερίδας.

Write A Comment