Ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας της 1ης επίσκεψης σε ειδικό Πνευμονολόγο, σε συνδυασμό με ακτινογραφία θώρακα και σπιρομέτρηση στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 31 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 15:00.\

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στη γραμματεία του Πνευμονολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών στο τηλ. 210 6416345.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 28/06/2013.

Λίγα Λόγια για το Πνευμονολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών
Κορυφαίοι επιστήμονες και υπερσύγχρονος εξοπλισμός δίπλα στον ασθενή. Διενεργούνται βρογχοσκοπήσεις, ενδοσκοπικοί υπέρηχοι, μελέτη ύπνου, σπειρομετρήσεις, laser κ.α. Επιπλέον, λειτουργεί Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος με στόχο την αξιολόγηση της αναπνευστικής κατάστασης, τη συζήτηση για τις συνέπειες του καπνίσματος καθώς και την υπόδειξη τρόπων διακοπής.

Η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε τον Ενδοσκοπικό Υπέρηχο EBUS και η 3η στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία διαγνωστική εξέταση που γίνεται διαμέσου του βρογχοσκοπίου και επιτρέπει ταυτόχρονη λήψη βιοψιών από βλάβες όπως είναι λεμφαδένες στο μεσοθωράκιο και μικροί καρκίνοι στο βάθος του πνεύμονα.

Έτσι με μία απλή πράξη όπως η βρογχοσκόπηση δίνεται η λύση σε διαγνωστικά προβλήματα που αλλιώς η επίλυση τους θα απαιτούσε μεσοθωρακοσκόπηση ή θωρακοτομή, δηλαδή χειρουργική πράξη με αναπόφευκτα μεγαλύτερη νοσηρότητα και πολύ μεγαλύτερο κόστος νοσηλείας.

Ευρωκλινική Αθηνών
Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Σούτσου, Αμπελόκηποι
Ευρωκλινική Παίδων
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, Αθήνα
www.kentromastou.gr
www.euroclinic.gr

ΠΗΓΗ: www.ygeiaonline.gr

Write A Comment