Ιατρικά Νέα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ποιες τροφές και ασκήσεις θα σας ξεφουσκώσουν;
Μυστικό δεν είναι. Κακά τα ψέματα, μια επίπεδη κοιλιά δείχενι πολύ ωραία, σε άντρες και φυσικά γυναίκες. Παρόλα αυτά είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχει κανείς και ακόμη περισσότερο να το διατηρήσει. Ακόμη και στις αδύνατες γυναίκες, μπορεί να παρουσιαστεί πρήξιμο ή τοπικό πάχος χαμηλά.
Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όμως. Ας τα βάλουμε στο πρόγραμμά μας!

Φαγητό:
Ναι στην ολική άλεση, τα αποξηραμένα φρούτα και τα φρέσκα λαχανικά. Φάτε ζωική πρωτείνη όπως μοσχάρι, ψάρι, πουλερικά και αυγά (κατά προτίμηση ψητά ή στον ατμό). Μαύρη σοκολάτα, πιείτε νερό, τσάι και αφεψήματα.
Όχι στα λουκάνικα, στο μπέïκον, στις sauce, στα τηγανιτά, τη λακτόζη, το λευκό ψωμί, τα αναψηκτικά και τους χυμούς με ζάχαρη. Αποφύγετε αλοκόλ, φρούτα με πολλές ίνες, καραμέλες, καφέ, λάχανο, κορεσμένα λίπη, πράσσα, κρεμμύδια, γλυκά, φασόλια και πίτες με παχυντικό φύλλο.
Να τρώτε τακτικά, καθιστοί αφήνοντας τουλάχιστον 20 λεπτά για το γεύμα, μασώντας τη τροφή 10 με 15 φορές προκειμένου να διευκολύνετε την πέψη και να πίνετε πολύ νερό. Η στάση του σώματος ακόμη επηρεάζει την πέψη, για αυτό να κάθεστε άνετα με την πλάτη ίσια.
Γυμναστική: Ιδανικά δοκιμάστε κολύμβυση, Pilates, ποδηλασία, τρέξιμο και κοιλιακούς. Μία καλή ιδέα είναι να σφίγγετε την κοιλιά σας αρκετές φορές τη μέρα ακόμη και όρθιοι ή καθιστοί στο γραφείο.

*Κάντε μαζάζ στο ντους και πριν κοιμηθείτε με κάποιο έλαιο.

ΠΗΓΗ: www.queen.gr

Write A Comment