Ειδήσεις

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και των νοσοκομειακών γιατρών. Μήλο της έριδος η αλλαγή χρήσης των μικρών νοσοκομείων του ΕΣΥ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αναλυτικότερα μιλώνταςστα ερζιανά κύματα ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά των συνδικαλιστικών ηγεσιών των γιατρών και των εργαζομένων στο ΕΣΥ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι

“το σχέδιο αμφισβητείται μόνο από τους συνδικαλιστές και από κανέναν άλλο. Πρέπει να σας πω ότι αυτοί οι συνδικαλιστές -οι οποίοι, κατά τη γνώμη μου, αποδεικνύεται δυστυχώς ότι εκφράζουν την παλιά Ελλάδα, την οποία θέλουμε να αλλάξουμε-, δεν εκφράζουν τον κόσμο των νοσοκομείων’’.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας αφού επανέλαβε την πεποίθηση του ότι με το εν λόγω σχέδιο θα υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων από το ΕΣΥ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα απαντώντας στις αιτιάσεις του υπουργού υγείας ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ” αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης ότι αν θα γίνουν απολύσεις, θα παραιτηθεί είναι λόγια του αέρα. Εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν απολύσεις, άσχετα με το τι λέει ο υπουργός».

ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr

Write A Comment