Ειδήσεις

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tην Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΓΝΗ 0 Ενημέρωση για θέματα σχετικά με την τρίτη ηλικία, την καλή υγεία, τις διαταραχές της μνήμης κ.ά.
Ανοιχτό ιατρείο για την Ημέρα των Ηλικιωμένων, που έχει οριστεί από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να γιορτάζεται την 1η Οκτωβρίου. Η Γενική Διεύθυνση υγείας του Υπουργείου Υγείας έχει θέσει υπό την Αιγίδα της εφέτος Καμπάνια Ενημέρωσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Άνοιας από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο.

Η Παθολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και το Γηριατρικό Ιατρείο της Κλινικής, με τον Καθηγητή Παθολογίας κ. Γιώργο Σαμώνη, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Εταιρεία Ν. Alzheimer ‘Αλληλεγγύη’ Νομού Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τους Ηλικιωμένους, θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 09:00-17:00 στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, Ιατρείο για τα άτομα της τρίτης ηλικίας .

Σκοπός του ιατρείου είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό του Ηρακλείου σε θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία, ενώ επίσης θα γίνεται μέτρηση σακχάρου και έλεγχος για διερεύνηση άνοιας και κατάθλιψης και θα δίδονται εξατομικευμένες οδηγίες. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Επιμελητής της Κλινικής μας, ιατρός γηρίατρος κ. Συμεών Παναγιωτάκης.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά.

ΠΗΓΗ: www.cretalive.gr

Write A Comment