Ιατρικά Συνέδρια

1η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ: ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

1η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
Το Φαρμακείο στην Ελλάδα

«Παρόν και Μέλλον»

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013
09:00 έως 18:00

 12 Ομιλίες
3 Εργαστήρια
1 Στρογγυλό Τραπέζι
27 Εταιρείες Χορηγοί

21:00 ακριβώς

Μεγάλη Μουσική Συναυλία
με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

 Πολυχώρος Τεχνόπολις
Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116
Αμμουδάρα Γαζίου
Ηράκλειο Κρήτης

Ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον
με πάνω από 1.000 συμμετοχές!

Αξίζει να την Παρακολουθήσουν Όλοι!

Καθώς απομένουν πλέον λίγες ημέρες, για την πραγματοποίηση της 1ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας Φαρμακοποιών – Το Φαρμακείο στην Ελλάδα -“Παρόν και Μέλλον”, ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και οι δηλώσεις συμμετοχής από όλο το Φαρμακευτικό κόσμο.
Η 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Φαρμακοποιών στη Κρήτη θα διεξαχθεί το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 09:00 έως 18:00 και θα κλείσει με την Μεγάλη Μουσική Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη – στις 21:00 ακριβώς – στον Πολυχώρο Τεχνόπολις, Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη διοργάνωση του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ) και του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, που διαθέτουν αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν το χώρο του Φαρμακείου.

Το κεντρικό θέμα της Ημερίδας είναι επικεντρωμένο σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας με τον Πελάτη – Ασθενή, τομείς που δεν διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο και καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Φαρμακοποιοί στη δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους.

Με σύνολο 12 Ομιλιών, 3 Εργαστηρίων και 1 Στρογγυλό τραπέζι, που θα αναπτυχθούν από σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, παρουσιάσεις και discussion panels, θα πλαισιωθεί η όλη θεματολογία.

Στην Ημερίδα θα προσκαλεστούν να συμμετάσχουν 8.000 Φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Σημαντικές είναι και οι 27 εταιρείες, που θα στηρίξουν χορηγικά τη διοργάνωση αυτής της τόσο χρήσιμης και απόλυτα επίκαιρης σε θεματολογία Ημερίδας Φαρμακοποιών.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα απευθύνεται μόνο σε φαρμακοποιούς και υπαλλήλους φαρμακείων, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν παιδικό σταθμό, καφέδες, snacks, cocktail γεύμα, wardrobe, parking και μεγάλη μουσική εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Τ.: 2810 302 080, • F.: 2810 302 119
support@syfak.gr • www.syfak.gr

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στο:

http://www.pharmamanage.gr/1st_Cretan_Conference.asp

 

 

Write A Comment