ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Ηρακλείου σας προσκαλούν στην ανοικτή ομιλία για το κοινό με θέμα:

Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Παναγίτσας (Μασταμπά), τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00. Η ημερίδα στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της σωστής διατροφής στην προάσπιση της υγείας και της συμβολής της στην πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών (παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, δισλιπιδαιμία, υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα).

Μετά το τέλος της ημερίδας, όσοι επιθυμούν έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο δωρεάν πρόγραμμα διατροφικής παρέμβασης που θα διεξάγεται σε χώρου του δήμου και θα έχει διάρκεια 6 μήνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξατομικευμένη παρακολούθηση με πρότυπο πρόγραμμα διατροφής, τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς καθώς και σωματομετρικές μετρήσεις.

Τα άτομα – πάσχοντες από τις παραπάνω εκφυλιστικές παθήσεις – άνω των 25 ετών (δημότες/ κάτοικοι) που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 2810-243360 και 2810-344721 κα Κόσμου Άννα.

Στην ημερίδα και στην υλοποίηση του προγράμματος μπορούν να συμμετέχουν και επαγγελματίες υγείας.

Το έργο διεξάγεται στο πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος: “Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας & Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού” υπό τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΣΠΑ 2007-2013).Σχολιάστε

— required *

— required *

*

code


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Error, no group ID set! Check your syntax!