O Γιατρός Συμβουλεύει

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, σε όλους τους λαούς, σε όλες τις εποχές μία από τις βασικότερες επιδιώξεις του ανθρώπου είναι η κατάκτηση της ομορφιάς. Στο όνομα αυτής έχουν γίνει πόλεμοι και φόνοι, έχουν δημιουργηθεί έργα τέχνης και μνημεία, έχουν γραφεί ιστορίες και ύμνοι. Τα πρότυπα της κάθε εποχής διαφορετικά, τα μέσα επίσης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουμε τους τρόπους και την τεχνογνωσία να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, να διορθώσουμε την φύση ή να εξομαλύνουμε τις επιπτώσεις κάποιου ατυχήματος. Ο επιτυχημένος πλαστικός χειρούργος Δρ. Ιωάννης Λιαπάκης μας παρουσιάζει στις σελίδες του βιβλίου το τι μπορούμε να περιμένουμε από την πλαστική χειρουργική σήμερα. Οι διάφορες περιπτώσεις και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, οι σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται, τα πιθανά αποτελέσματα διαφόρων επεμβάσεων παρουσιάζονται με τρόπο σαφή και κατανοητό έτσι ώστε να πληροφορηθούμε όλοι όσοι επιλέξουμε να βελτιώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας και να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα της Δικτατορίας της Ομορφιάς.

Η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο CENTRAL Park παρουσία πλήθους κόσμου,που πήρε μέρος σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδραστική συζήτηση.

Το βιβλίο των εκδόσεων ” Μπατσιούλας” παρουσίασαν ο δημοσιογράφος Κώστας Συλιγάρδος, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μπούτζουκα και ο ορθοπεδικός Ευστράτιος Τζαγκαράκης .

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2/12/13 στην Αθήνα.

 

*Ο Ιωάννης Λιαπάκης είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης

OpsisClinical Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική
Ανωγείων 48, 71304, Θέρισσος, Ηράκλειο Κρήτης
Τ: 2810252452

 

Write A Comment