Ειδήσεις

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Από 7 έως 10 Νοεμβρίου
Το 21ο διεπιστημονικό συνέδριο Ακτινολογίας πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο μεταπτυχιακών σπουδών του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης από 7 έως 10 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Πρόεδρος του συνεδρίου καθηγητής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Απόστολος Καραντάνας, μεταξύ άλλων σημειώνει:

Το συνέδριο αποτελεί την κύρια επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας (ΕΚΑ) και στην οργάνωσή του συμμετέχουν όλα τα Πανεπιστημιακά Ακτινολογικά Εργαστήρια της χώρας. Οι στόχοι του παραμένουν η προαγωγή της ερευνας και της εκπαίδευσης. Η διαρκής εκπαίδευση των νέων και παλαιότερων συναδέλφων, είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ. Η συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές συναντήσεις, θωρακίζει την ειδικότητα σε ανταγωνιστικό επιστημονικά και ευμετάβλητο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους, το επιστημονικό βήμα του συνεδρίου είναι ιδιαίτερα φιλόξενο στους νέους συναδέλφους καθώς και σε συναδέλφους του ευρύτερου επιστημονικού χώρου της Ιατρικής Απεικόνισης.
Πέρα από τις καθιερωμένες στρόγγυλες τράπεζες, τις προφορικές ανακοινώσεις και τα ηλεκτρονικά εκθέματα, δύο τράπεζες αφιερώνονται στην Πυρηνική Ιατρική και την Ιατρική Φυσική. Επιπλέον, το μετεκπαιδευτικό προσυνεδριακό σεμινάριο “Γνωρίστε τους ειδικούς”, απευθύνεται σε ειδικευόμενους και έχει στόχο να ασκήσει διαδραστικά ολιγάριθμες ομάδες σε θεματικές ενότητες που οργανώνουν καταξιωμένα στελέχη του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Ιατρικής Απεικόνισης του ΠΓΝΗ”.

ΠΗΓΗ: www.cretalive.gr

Write A Comment