Ειδήσεις

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Αγαπητοί μου φίλοι,

Ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης ομάδας στο Ηράκλειο Κρήτης, με χαρά σας ανακοινώνω τη δημιουργία μία νέας ομάδας!!
Σας προσκαλώ, στην παρουσίαση του προγράμματος,
την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 20:00,
η οποία θα λάβει χώρα στη “Σχολή Σχέσεων” της Τερέζας Βαλαβάνη (Γκάλι 8, πάροδο Χρυσοστόμου, στο ύψος του «Γκλόρια»).

Λίγα λόγια για “Το Μονοπάτι της Καρδιάς”

Μελετώντας αρκετές παραδόσεις, και κυρίως την αρχαία ελληνική και την πατερική, συνειδητοποίησα ότι όλες αποδίδουν μεγάλη σημασία στην καρδία. Αυτό φαίνεται απ’ τα γραπτά του του Ομήρου “Κραδίην δ’ ἐλάφοιο”, έως του Πρόκλου “ἀπό κραδίης προφέρειν πάλι” και από την Παλαιά “Καρδίαν καθαράν κτίσον εν εμοί ο Θεός” έως την Καινή Διαθήκη “Μείζων εστίν ο Θεός της καρδίας ημών”.

Πέραν της παραδόσεως, από το 2004 είμαι μέλος του HeartMath και μελετώ τα σύγχρονα ευρήματα της Νευροκαρδιολογίας και άλλων ειδικοτήτων σχετικά με τη σημασία της καρδιάς στην ανθρώπινη υγιεία και αρμονία.

Η σύνθεση της Παραδόσεως με την Επιστήμη, κατέληξε στη δημιουργία ενός τριμήνου προγράμματος: “Το Μονοπάτι της Καρδιάς”. Μέσα από τη διδασκαλία του απαραιτήτου θεωρητικού υποβάθρου, των βιωματικών και των εκπαιδευτικών ασκήσεων και της μουσικής, θα οδηγηθούμε στην εσωτερική γαλήνη της «Καρδιάς». Αυτή η κατάσταση είναι απολύτως βιωματική και επενεργεί ευεργετικά στις σκέψεις, τα συναισθήματα και το σώμα μας. Όντας σε αυτήν την κατάσταση μπορούμε να επιδράσουμε ευεργετικά στους συνανθρώπους μας και το εξωτερικό περιβάλλον.

Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα σε μηνιαία βάση και η ενότητα θα ολοκληρωθεί σε 5 συναντήσεις

Πρώτη Συνάντηση: Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014
Διάρκεια: Πέντε (5) ώρες/μήνα
Μηνιαία Τιμή Συμμετοχής: 50€ (40,65 + 9,35 ΦΠΑ).
*Παρέχονται ειδικές τιμές και υποτροφίες

“Το Μονοπάτι της Καρδιάς”
www.neurofeedback.gr/new/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=21αλή αντάμωση!!

Write A Comment