ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Για να αποκτήσει τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού, ο ιατρός Εμμανουήλ Δασκαλάκης ακολούθησε χρόνια εντατικής εκπαίδευσης και χειρουργικής εξειδίκευσης αφού τελείωσε την Ιατρική Σχολή.
Μετά την επιτυχή συμπλήρωση έξι ετών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπηρέτησε ως ιατρός για δυο χρόνια στον Ελληνικό Στρατό.
Κατόπιν, συμπλήρωσε δυο έτη εκπαίδευσης στη γενική χειρουργική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Η εκπαίδευσή του συνεχίστηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, Χειρουργικής Άκρας Χειρός, Μονάδας Εγκαυμάτων και Αντιμετώπισης Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Χαντάσσα Έϊν Κέρεμ της Ιερουσαλήμ.
Επίσης εκπαιδεύτηκε για χρονικό διάστημα 18 μηνών σε επεμβάσεις Κρανιοπροσωπικής Χώρας απ’ όπου απέκτησε το Fellowship Κρανιοπροσωπικής Χειρουργικής, καθώς και σε επεμβάσεις Άκρας Χειρός για χρονικό διάστημα 12 μηνών απ’ όπου απέκτησε το Fellowship Χειρουργικής Άκρας Χειρός.
Ο κ. Δασκαλάκης, αφού πέτυχε στις εξετάσεις απόκτησης τίτλου ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής, έγινε μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Πλαστικών και ξεκίνησε να δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο Dr. Εμμανουήλ  Δασκαλάκης είναι ένας εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός, γεγονός που σημαίνει ότι έχει αφοσιώσει εκατό τις εκατό (100%) το χρόνο του, στην μελέτη και πραγματοποίηση επεμβάσεων για την αισθητική αναβάθμιση του σώματος καθώς και την επανόρθωση αυτού όταν χρειάζεται.
Η εξειδίκευση αυτή σας παρέχει τα εχέγγυα ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα έχουν την ποιότητα και την εμπειρία που εσείς απαιτείτε όταν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε κάποια επέμβαση που άπτεται της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής.

Τίτλος ειδικότητας:

Πλαστικός Χειρουργός (Αριθμός Απόφασης: 15520) 

Πτυχίο Ιατρικής:

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Συμμετοχές:

 Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής. 

Υποειδικότητες:

  • Χειρουργική Κρανιοπροσωπικής Χώρας
  • Χειρουργική Άκρας Χειρός

Τόπος ειδίκευσης:

  • Πλαστική Χειρουργική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Χαντάσσα Έϊν Κέρεμτης Ιερουσαλήμ – Ισραήλ.
  • Γενική Χειρουργική, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γεώργιος Γεννηματάς).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Πλ. Κορνάρου 31, Ηράκλειο
Τηλ.: 2810-336990
Κινητό: 6946460433
Fax: 2810-336080
Ιστοσελίδα: www.plastic-surgery.gr
e-mail: info@plastic-surgery.gr

Write A Comment