Αγγειοχειρουργική

ΧΑΝΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΕΒΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τις Φλεβικές Παθήσεις και την Θρομβοεμβολική Νόσο θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 από τις 13:00 μέχρι τις 15:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (MAIX), στo πλαίσιο του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ στα Χανιά, και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 36 45 629 και ώρες 09:30 έως 17:30 (αστική χρέωση) ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο link: http://issuu.com/alpha_public_relations/docs, στο fax: 210 3644 441 ή στο email:, info@apr.com.gr. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και γι’ αυτό στις συμμετοχές του κοινού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο που αποτελεί μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας. Παράλληλα οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποτελούν, έχοντας υπόψιν την επίκαιρη οικονομική συγκυρία, μια ανθρωπιστική προσφορά της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας προς την κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Apr, τηλ. 210 3645 629 κα Καίτη Αντωνοπούλου: k.antonopoulou@apr.com.gr ή κα Ρούλα Μητά: r.mita@apr.com.gr

ΠΗΓΗ: www.cretalive.gr

Write A Comment