O Γιατρός Συμβουλεύει

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπό μας αλλάζει με συνέπεια να εμφανίζονται χαλάρωση, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια και ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε αυτά τα ‘ελαττώματα’ είναι με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία μπορεί να δώσει άριστα και μόνιμα αποτελέσματα.

Ρυτίδες Προσώπου
Για την αναζωογόνηση του προσώπου υπάρχουν διάφορα σκευάσματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό.
Αυτές οι θεραπείες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επεμβάσεις όπως το face-lifting ή τη βλεφαροπλαστική αλλά μπορούν να συμβάλουν στην διατήρηση ενός νεανικού, σφριγηλού προσώπου. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία και ασφάλεια κατά την χρήση τους. Οι εγχύσεις μπορεί να γίνουν είτε μόνες τους είτε και σε συνδυασμό με επεμβάσεις όπως face- lifting, peeling, βλεφαροπλαστική κλπ. Αυτές οι επεμβάσεις γίνονται γρήγορα στο ιατρείο, έχουν άμεσα αποτελέσματα και μπορείτε να γυρίσετε στις δραστηριότητες σας την ίδια ημέρα.

Θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη (Botox, Vistabel, Dysport)
Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα ενέσιμο προϊόν, πολύ ασφαλές το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε όλον τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία. Εφαρμόζεται κυρίως στις ρυτίδες του μετώπου και σε αυτές γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας).
Η θεραπεία πρέπει να γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό και να επαναλαμβάνεται κάθε 5-7 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες οι οποίες ‘σβήνουν’ και μια πιο νεανική όψη.

Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ- Fillers
Ρυτίδες γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια μπορούν να βελτιωθούν με την χρήση του υαλουρονικού οξέος. Βαθιές ρυτίδες ή αύλακες ΄γεμίζουν΄ με τη χρήση κατάλληλων σκευασμάτων και το αποτέλεσμα διαρκεί 9-12 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε επίσης να επιτύχουμε σαρκώδη χείλη και μεγαλύτερο όγκο στα ζυγωματικά. Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές (πρήξιμο, μελανιές).

Μεσοθεραπεία
Με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο αποκτά μια όψη κουρασμένη, χαλαρωμένη με πολλές μικρές ρυτίδες. Η μεσοθεραπεία προσδίδει εικόνα σύσφιξης, λάμψης και νεότητας στο πρόσωπο. Αυτή η τεχνική ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναζωογόνηση στο λαιμό και στα χέρια. Γίνεται με πολλαπλές εγχύσεις υαλουρονικού οξέος και βιταμινών στο δέρμα.
Η θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη, με Υαλουρονικό Οξύ και η Μεσοθεραπεία γίνονται γρήγορα και ανώδυνα στο ιατρείο και την ίδια ημέρα μπορείτε να γυρίσετε στις δουλειές σας. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα αποκτάτε μια νεανική εμφάνιση, χωρίς ουλές στο πρόσωπο σας και χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχετε κάνει κάποια επέμβαση!

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια θεραπεία πρέπει να πληροφορηθείτε για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτής από ένα ειδικό ιατρό και να πάρετε μια ώριμη και συνειδητή απόφαση. Μην ξεχνάτε ότι η απόφαση σας πρέπει να είναι καθαρά προσωπική, και ότι μια βελτιωμένη εμφάνιση μπορεί να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σας προσφέρει ικανοποίηση! Η λύση είναι στα έμπειρα χέρια ενός Πλαστικού Χειρουργού.

ΠΗΓΗ: www.genenutrition.gr

Write A Comment