Έρευνες

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, οργανώνει το Σάββατο 5 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Atlantis» στο Ηράκλειο, ημερίδα με θέμα τις Νεότερες Εξελίξεις της Υπερηχογραφίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιάσει στο Ιατρικό Κοινό τις νέες δυνατότητες διάγνωσης και θεραπευτικής καθοδήγησης που προσφέρει η Υπερηχογραφία, να παρακινήσει τους νέους Ακτινοδιαγνώστες να εμπλουτίσουν τη διαγνωστική τους φαρέτρα με σύγχρονες τεχνικές και παράλληλα, να καθοδηγήσει τον Κλινικό Ιατρό στην επιλογή της κατάλληλης εξέτασης για τη διάγνωση του προβλήματος του ασθενούς.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί να εκθέσουν τις απόψεις τους διακεκριμένοι επιστήμονες από το νησί μας, αλλά και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει η συνεδρία κατά την οποία οι κατασκευαστές του χώρου έχουν προσκληθεί να ιχνηλατήσουν το παρόν και το μέλλον της μεθόδου, αλλά και αυτή κατά την οποία εκτίθενται οι προβληματισμοί για τη σωστή χρήση της.

Παράλληλα με την ημερίδα θα γίνει και η Γενική Συνέλευση των μελών της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης.

Write A Comment