Ιατρικά Συνέδρια

41o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΝΕ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το 41ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης από 4 έως και 7 Μαΐου 2014. Στον χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει παράλληλα έκθεση εταιριών φαρμακευτικών προϊόντων, υγειονομικού υλικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η Δρ Ελένη Κυρίτση, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής καλωσορίζει παρακάτω με ένα μήνυμα το Συνέδριο:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος σας καλωσορίζουν στο 41ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο στην πανέμορφη Κρήτη.
Σήμερα, οι αυξανόμενες ανάγκες προστασίας της υγείας, τις οποίες έχουν προκαλέσει τόσο η εμφάνιση και η αναγνώριση νέων ασθενειών και η επανεμφάνιση ασθενειών του παρελθόντος, όσο και τα προβλήματα ψυχικής υγείας από την οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας, αλλά και οι μεγάλες πρόοδοι των τελευταίων χρόνων στις βιολογικές επιστήμες, αποτελούν παράγοντες που προσελκύουν το έντονο ενδιαφέρον του κοινού των επιστημόνων υγείας και ειδικά των νοσηλευτών που συνεχώς καλούνται να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα.
Η επιτυχία όλων των προηγούμενων συνεδρίων του ΕΣΝΕ κατέστησαν θεσμό στα νοσηλευτικά δρώμενα το Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο που εφέτος θα πραγματοποιηθεί, από 4-7 Μαΐου 2014, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Σε έναν πανέμορφο συνεδριακό χώρο οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων που θεωρούνται τα κύρια μέσα για την κατάκτηση της αλήθειας. Σήμερα, η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνοβιολογίας και ο όγκος των πληροφοριών που προστίθενται κάνει επιτακτική την ανάγκη και αποτελεί πρόκληση η κατάκτηση της νέας γνώσης.
Ένα από τα βασικότερα καθήκοντα των νοσηλευτών, όπως και όλων των επαγγελματιών υγείας είναι ο συνεχής αγώνας για την κατάκτηση των νέων δεδομένων της επιστήμης που υπηρετούν, προκειμένου να επαυξήσουν, να διατηρήσουν και να ανακτήσουν την υγεία των συνανθρώπων τους.
Παρά τα προβλήματα των καιρών, οι νοσηλευτές, μαθημένοι να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα, δεν ανακόπτουν τη δια βίου εκπαίδευση και σε εποχές που νοσηλεύουν μετά πενίας, αλλά μετά μεγίστης ευσυνειδησίας, θα ανταποκριθούν στο αντάμωμα για ανταλλαγή νέων γνώσεων, προβληματισμών και ελπίδων.
Στο παρόν συνέδριο με την πληθώρα των εισηγήσεων, διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών και κλινικών φροντιστηρίων ιδιαίτερου διδακτικού ενδιαφέροντος, δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, που είναι άλλωστε και φιλοδοξία όλων των συμμετεχόντων ως ομιλητών. Επίσης, μέσω των εισηγήσεων και προσεγγίσεων διαμηνύεται ο προβληματισμός των νοσηλευτών σε θέματα φροντίδας, που αποτελούν και το κύριο έργο προσφοράς προς τον άνθρωπο.
Τα θέματα του Συνεδρίου άπτονται όλων των αντικειμένων που αφορούν στον άρρωστο αλλά και στο υγιές άτομο, όπως και στη νοσηλευτική γενικότερα και θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν πολλά ερωτήματα που απασχολούν στο χώρο της υγείας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 41ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο και να επωφεληθείτε από το επιστημονικό του πρόγραμμα. Με σύμμαχο την αισιοδοξία και την ελπίδα πιστεύουμε, ότι στην κοσμοπολίτικη Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη πετυχημένο Συνέδριο.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δρ Ελένη Κυρίτση”

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο είναι:
*Νοσηλευτική Εκπαίδευση
*Γεροντολογική Νοσηλευτική
*Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας
*Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας
*Κοινοτική Νοσηλευτική
*Καρδιολογική Νοσηλευτική
*Νοσηλευτική Ογκολογίας
*Νοσηλευτική Μητρότητας και Παιδιού
*Παθολογική Νοσηλευτική
*Χειρουργική Νοσηλευτική
*Λοιμώξεις
*Νεφρολογική Νοσηλευτική
*Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
*Δεοντολογία-Βιοηθική
*Πληροφορική της Υγείας
*Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας
*Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική
*Διαπολιτισμική Νοσηλευτική
*Νοσηλευτική Αποκατάστασης
*Νοσηλευτική Αναισθησιολογίας
*Νοσηλευτική Μαζικών Καταστροφών 

Δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο

Τιμολόγηση εγγραφών εταιρειών
Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι κατά την τιμολόγηση το παραπάνω κόστος εγγραφής επιβαρύνεται με 23% ΦΠΑ.

To ποσό εγγραφής περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
• Παρακολούθηση του Επιστημονικού Προγράμματος
• Συμμετοχή στην Εναρκτήρια Τελετή
• Συμμετοχή στη Δεξίωση Υποδοχής
• Συνεδριακό Υλικό
• Καφέ στα Διαλείμματα

*Οι προπτυχιακοί φοιτητές Νοσηλευτικής και οι μαθητές ΙΕΚ και Μέσης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης χρειάζεται να βεβαιώνουν την ιδιότητα τους προσκομίζοντας κατά την εγγραφή τους τη φοιτητική τους ταυτότητα ή πάσο ή βεβαίωση από το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής και ηλεκτρονικά πατώντας στο παρακάτω link: http://www.esnecongress2014.gr/reg_form.pdf

Βραβεία Συνεδρίου
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθούν 4 βραβεία (δύο σε επαγγελματίες και δύο σε προπτυχιακούς φοιτητές). Κάθε βραβείο θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των € 300. Δεκτές γίνονται εργασίες από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες είναι ερευνητικές, πρωτότυπες και δεν έχουν δημοσιευθεί. Όσοι από τους συγγραφείς επιθυμούν να υποβάλλουν την εργασία τους προς κρίση για βράβευση, θα πρέπει εκτός από την περίληψη, να καταθέσουν και πλήρες κείμενο της εργασίας τους σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής άρθρου, όπως αυτές αναφέρονται στο Περιοδικό “ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ”, το αργότερο έως 21 Μαρτίου 2014, με e-mail στη διεύθυνση info@era.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Γραμματεία Συνεδρίου:
ΕRA Ltd
Ασκληπιού 17, 10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690 E-mail: info@era.gr

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Mεσογείων 2, Πύργος Αθηνών, Γ’ Κτίριο, 115 27 Αθήνα
Τηλ: 210 7702861, 210 7485307, Fax: 210 7790360, E-mail: esne@esne.gr

Στο www.esnecongress2014.gr θα βρείτε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο.

ΠΗΓΗ: Ιατρικά-Νοσηλευτικά Συνέδρια facebook.com/groups/164113387002/?fref=ts

Write A Comment