Εναλλακτική Ιατρική

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ: 3 ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Σας αγχώνει η καθημερινή σας τριχόπτωση και φοβάστε ότι θα χάσετε πρόωρα τα μαλλιά σας; Σας έχουμε 3 απλά και εύκολα μυστικά για αποφύγετε την ανεπιθύμητη φαλάκρα και να θρέψετε τα μαλλιά σας.

Βασιλικός: Το γνωρίζατε ότι τα φυτά είναι φυσικά φάρμακα κατά της τριχόπτωσης; Για παράδειγμα, ο βασιλικός είναι γνωστός για αυτές τις θεραπευτικές του ιδιότητες και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε καθώς κάνετε μπάνιο. Βράστε μερικά φύλλα βασιλικού και μετά φιλτράρετε το νερό. Αφού κρυώσει χρησιμοποιήστε το για να ξεπλυθείτε από το σαμπουάν.

Θυμάρι: Με το θυμάρι μπορείτε να φτιάξετε μια ακόμα λοσιόν, καθώς είναι ένα ακόμα φυτό που μπορεί να δυναμώσει την ρίζα της τρίχας και να καθυστερήσει την τριχόπτωση. Αφού βράσετε λίγο θυμάρι προσθέστε ένα κουτάλι της σούπας λεμόνι και αφήστε το να κρυώσει.

Δεντρολίβανο: Αυτό το φυτό είναι το κατάλληλο για την επανεμφάνιση τρίχας. Η διαδικασία είναι η ίδια, απλά βράστε μερικά φύλλα σε ένα λίτρο νερό και αφού το φιλτράρετε αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλή σας με το μείγμα αλλά μην το ξεπλύνετε. Έτσι θα επωφεληθείτε και από την μυρωδιά αλλά και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης.

Πηγή: onmed.gr

Write A Comment