Ειδήσεις

Δυο αθλητές-γιατροί του ΟΦΗ έσωσαν την ζωή ενός ανθρώπου μέσα στο πλοίο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Δυο αθλητές-γιατροί του ΟΦΗ, μια ποδοσφαιρίστρια και ένας μπασκετμπολίστας έσωσαν την ζωή ενός 70χρονου, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό, μέσα στο πλοίο της γραμμής, στο δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο, την Κυριακή το βράδυ.

Ο σέντερ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Λεωνίδας Μπουμπάρης, φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Δήμητρα Κατερίνη, αγροτικός γιατρός, ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα από τα μεγάφωνα, για ύπαρξη γιατρού στο πλοίο, την κρίσιμη ώρα, που ο ηλικιωμένος ταξιδιώτης υπέστη εγκεφαλικό.

Xάρη στις καίριες και ψύχραιμες ενέργειες τους, κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και να τον παραδώσουν σε σταθερή κατάσταση, στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε στον Πειραιά, καθώς το πλοίο της ΑΝΕΚ αν και είχε αναχωρήσει 1,5 ώρα από το λιμάνι, για το Ηράκλειο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Πειραιά, λόγω της κρισιμότητας του περιστατικού.

Να σημειωθεί, ότι ιατρική βοήθεια έδωσε και ένας ακόμη γιατρός από το Ηράκλειο, ο Κώστας Παπανικολάου παθολόγος του ΠΑΓΝΗ.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ επέστρεφε από την Αθήνα μετά την ήττα από τον Πανερυθραικό (91-71) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ είχε αγώνα στη Γλυφάδα (ηττήθηκε με 2-0).

H Δήμητρα Κατερίνη  είναι και μέσος στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία αγωνίζεται στην Α’ Εθνική και ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, που είναι σέντερ στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Η Δήμητρα έβαλε το καλύτερο γκολ και ο Λεωνίδας το πιο σημαντικό τρίποντο!

 

Write A Comment