Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική επαφή στο νερό: Είναι ασφαλής;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tο σεξ στο νερό ακούγεται τόσο αισθησιακό, έτσι δεν είναι; Όταν κολυμπάτε σε μια πισίνα ή στη θάλασσα, είστε σχεδόν γυμνοί, οπότε γιατί να μην κάνετε σεξ; Όμως είναι ασφαλές να κάνετε σεξ στο νερό;

Όχι, ακριβώς. Λίμνη, ποτάμι και θάλασσα περιέχουν βακτήρια Το σεξ μπορεί να εισάγει αυτά τα βακτήρια στον κόλπο σας, τα οποία θα μπορούσαν να σας θέσουν σε κίνδυνο για λοιμώξεις. Το νερό της πισίνας, από την άλλη πλευρά, περιέχει χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ενοχλήσεις.

Εκτός από τους κινδύνους για την υγεία, υπάρχει και το κομμάτι της ευχαρίστησης. Δεδομένου ότι η λίπανση του κόλπου είναι το κλειδί όταν πρόκειται για σεξ, το νερό δεν βοηθάει, γιατί διαλύει τη φυσική υγρασία, οπότε το σεξ γίνεται δυσάρεστο.

Τι γίνεται με το σεξ ενώ κάνετε μπάνιο ή ντους μαζί;

Το σεξ στο ντους ακούγεται υπέροχο, αλλά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα λίπανσης του κόλπου. Τι γίνεται λοιπόν με το ντους; Το νερό θα ξεπλύνει την υγρασία με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη. Θα μπορούσατε όμως, να μην είστε ακριβώς κάτω από το νερό, έτσι ώστε να κάνετε το σεξ πιο ευχάριστο.

Συμπερασματικά, το σεξ στο νερό δεν είναι ευχάριστο. Γι ‘αυτό κάντε έρωτα έξω από το νερό.

Write A Comment