Ουρολογία

Τεχνολογία αιχμής REZUM φέρνει το μέλλον για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη στην Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Μετά από επιτυχή πορεία 5 ετών σε Αμερική και Ευρώπη , μιά νέα εποχή ξεκινά στήν Ελλάδα για την θεραπεία της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη .

Η πρωτοποριακή τεχνική REZUM http://youtu.be/d-my6ndWzBE  που αποτελεί την τελευταία εξέλιξη της επιστήμης στον τομέα του προστάτη εφαρμόζεται πλέον από την επιστημονική ομάδα του Χειρουργού Ουρολόγου, Παναγιώτη Βεβελογιάννη MD για πρώτη φορά στήν Αθήνα στήν ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Ηδη απο φέτος τοκαλοκαίρι έχουν αντιμετωπιστεί με απόλυτη επιτυχία οι πρώτοι 70 ασθενείς. Η διόγκωση του προστάτη απασχολεί χιλιάδες άνδρες άνω των 50 ετών καθώς προκαλεί νυκτουρία, αδύναμη ροή, επιτακτικότητα, δυσκολία στην έναρξη της ούρησης και μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας τους.

Με την πάροδο δε των ετών, οδηγεί σε έκπτωση της λειτουργικότητος της ουροδόχου κύστεως και των νεφρών. Το REZUM έρχεται να βάλει τέλος σε όλα αυτά, με έναν εντελώς ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο, διατηρώντας τα ζωτικά τμήματα του προστάτη, διασώζοντας έτσι την στύση και την εκσπερμάτιση και αποφεύγοντας αιμορραγίες και ακράτειες.

Χρησιμοποιώντας την θερμική ενέργεια με έναν θεμελιωδώς διαφορετικό τρόπο από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, εγχύονται υδρατμοί με απόλυτα ελεγχόμενο βάθος διείσδυσης και στοχευμένα μόνον στο πάσχον τμήμα του προστάτη που περικλείει την ουρήθρα, δηλαδή τον μέσο λοβό και την διάμεση ζώνη του αδένα.

Οι υδρατμοί υγροποιούμενοι οδηγούν σε σταδιακή συρρίκνωση του αδένα εντός δύο εβδομάδων με την ουρήθρα να ανοίγει και τον ασθενή να ουρεί φυσιολογικά.

Είναι μια ελάχιστα επεμβατική και ασφαλής μέθοδος , διαρκεί μόλις 10λεπτά , δεν απαιτεί γενική νάρκωση και νοσηλεία, χρησιμοποιεί “καθαρή” ενέργεια ατμού και ο ασθενής επιστρέφει στην καθημερινότητά του σε μία ώρα χωρίς μετεγχειρητικό πόνο και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια διάρκεια αποτελεσμάτων.

Για τούς άνδρες με εξαιρετικά μεγαλύτερους αδένες η ομάδα του ιατρού Βεβελογιάννη επιλέγει την εξίσου πρωτοποριακή Πλάσμα Εξάχνωση-Εκπυρήνηση του προστάτη BipoLEP που αποτελεί πλέον  τον “Χρυσό Κανόνα”  στην θέση της γνωστής και δοκιμασμένης TURIS Εξάχνωσης καθώς αποτελεί την φυσική της εξέλιξη.

Οι ασθενείς και σε αυτήν την περίπτωση εξέρχονται αυθημερόν διατηρώντας τις ζωτικές τους λειτουργίες .

Είναι η νέα σελίδα που αλλάζει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και διενεργείται πλέον ως επέμβαση ρουτίνας στην χώρα μας, καθιστώντας την όλη διαδικασία εύκολη και προσιτή στον ασθενή.

Πληροφορίες στα τηλ. 6989933802 / 2106962600

Write A Comment