Ειδήσεις

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 12 γιατροί παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Δώδεκα γιατροί από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου υπέβαλλαν την παραίτησή τους διαμαρτυρόμενοι για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού. Συνολικά 33 γιατροί του νοσοκομείου υπογράφουν έγγραφο διαμαρτυρίας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν η διευθύντρια της Παθολογική Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Ελένη Ιωαννίδου, απέστειλε έγγραφη επιστολή στη Διοίκηση, στην οποία έκανε λόγο για σοβαρές ελλείψεις γιατρών, προσθέτοντας ότι η κλινική εν μέσω πανδημίας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει νέες εισαγωγές και παραμένει κλειστή.

«Εν μέσω πανδημίας, δεν υπάρχει ακόμα μια φορά ειδικός γιατρός σε εφημερία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών» ανέφερε χαρακτηριστικά κ. Ιωαννίδου.

Διοίκηση Νοσοκομείο Ρεθύμνου: «Η κλινική εξυπηρετεί όλα τα περιστατικά»

Λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, λέγοντας πως η κλινική λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας όλα τα παθολογικά περιστατικά. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.

Ακολούθησε κείμενο διαμαρτυρίας, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το οποίο υπέγραφαν 33 γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά, χθες 12 γιατροί υπέβαλλαν την παραίτησή τους. Η διοίκηση του νοσοκομείου, δεν έχει απαντήσει εάν θα κάνει δεκτές της παραιτήσεις των γιατρών ή όχι.

Write A Comment