Ειδήσεις

Το Παγκρήτιο Στάδιο για δημιουργία μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου προτείνει ο Ιατρικός Σύλλογος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με επιστολή του προς τις αρμόδιες αρχές ο Ιατρικός Σύλλογος ζητάει την δημιουργία μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου στο Ηράκλειο προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη πρόσβαση των πολιτών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως η μοναδική λύση στην αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελούν τα εμβόλια κατά του COVID 19. Σ αυτήν την φάση που η Χώρα αποκτά επάρκεια εμβολίων, που το πρόγραμμα εμβολιασμού επεκτείνεται σε όλες τις ηλικίες, που ο εμβολιασμός στο Νησί μας κινείται με γρήγορους ρυθμούς, πιστεύουμε πως πρέπει να δημιουργήσουμε ένα Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο στον ιστό της πόλης του Ηρακλείου.

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου πιστεύουμε ότι το Παγκρήτιο Στάδιο πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας. Έχει εύκολη πρόσβαση για τους συμπολίτες από την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Διαθέτει άνετους χώρους για την λειτουργία πολλών εμβολιαστικών γραμμών και επαρκείς χώρους στάθμευσης. Η λειτουργία του, σε καθημερινή βάση, θα συμβάλει αποφασιστικά στην ταχύτητα του πληθυσμού καθώς επίσης και στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων μας.

Write A Comment