Ειδήσεις

Βίντεο ΣΟΚ από την Ινδία: Η στιγμή που πετάνε νεκρό λόγω COVID-19 από γέφυρα στο ποτάμι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Δύο άνδρες, ένας από τους οποίους φορούσαν ολόσωμη στολή προστασίας από τον κορονοϊό, καταγράφηκαν σε βίντεο να πετάνε την σορό ενός θύματος της COVID-19 από μια γέφυρα σε ένα ποτάμι στην περιοχή Balrampur του κρατιδίου Uttar Pradesh στην Ινδία.

Το βίντεο τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο από περαστικούς με αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την στιγμή από την γέφυρα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο, οι τοπικές αρχές παραδέχτηκαν το γεγονός και προχώρησαν σε σχετική ενημέρωση.

Δείτε το βίντεο-ΣΟΚ

 

Ο επικεφαλής ιατρικός υπάλληλος του Μπαλμάρπι, Vijay Bahadur Singh, δήλωσε την Κυριακή ότι ο νεκρός έχει ταυτοποιηθεί και ήταν κάτοικος της πόλης Σοχρατάρχ στην περιφέρεια Σιντάρθ Ναγκάρ του κρατιδίου Uttar Pradesh.

«Ο Prem Nath Mishra νοσηλεύτηκε στις 25 Μαΐου αφότου διαγνώστηκε με COVID-19 και υπέκυψε στην ασθένεια στις 28 Μαΐου. Η σορός του παραδόθηκε στα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με το πρωτόκολλο της COVID-19. Στο βίντεο φαίνεται ότι η σορός του πετάχτηκε στον ποταμό Rapti».

https://twitter.com/i/status/1398897130610118656

 

Είπε ότι έχει καταγραφεί το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Kotwali. Νωρίτερα τον Μάιο, αρκετά άψυχα σώματα φάνηκαν να επιπλέουν στους ποταμούς Ganga και Yamuna στην ίδια πολιτεία, προκαλώντας ανησυχίες ότι ήταν οι σοροί θυμάτων της COVID-19.

Οι αρχές είχαν επίσης παροτρύνει τους πολίτες να μην πετάνε πτώματα σε ποτάμια!

Write A Comment