Άνδρας

Άντρες με διαφορετικά μεγέθη πέους μιλούν για τη σεξουαλική τους ζωή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Μύθος ή αλήθεια τελικά ότι το μέγεθος μετράει στο σεξ;

Ο κανονικός

Ηλικία: 33

Οικογενειακή κατάσταση: Σε σχέση

Μέγεθος πέους: 14,24 εκατοστά (σε στύση)

Σεξουαλική συχνότητα: Μερικές φορές μες στην εβδομάδα

Μετράει ή όχι το μέγεθος: Στην εφηβεία πίστευα λανθασμένα ότι μετράει το μέγεθος του πέους στη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, κυρίως γιατί έβλεπα πορνό και ως γνωστόν στη ροζ βιομηχανία οι άντρες είναι πάνω και όχι κάτω από τον μέσο όρο. Σήμερα, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αισθάνομαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ικανοποιημένος με τα εκατοστά που μου χάρισε η φύση εκεί κάτω.

Ταλέντο: Στο να την έχω στα τέσσερα και να την κάνω να ολοκληρώνει τόσο με την διείσδυση του πέους μου -στη στάση αυτή έχω διαπιστώσει ότι παίρνει λίγους πόντους παραπάνω- όσο και με το ταυτόχρονο χάιδεμα της κλειτορίδας της με τα δάχτυλά μου. Θεωρώ πως αυτή η σεξουαλική στάση ευνοεί τους άντρες με κανονικό μέγεθος να δείχνουν ακόμα μεγαλύτεροι.

Συμβουλή για ομοιοπαθούντες: Καμία ανασφάλεια δεν πρέπει να σε βασανίζει για το ύψος σου εκεί στα χαμηλά. Στην τελική, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που απασχολούν τις γυναίκες για τη σχέση τους και τη σεξουαλική τους ζωή από το πόσο μικρός ή κανονικός ή μεγάλος είσαι.

Ο μεγάλος

Ηλικία: 21

Οικογενειακή κατάσταση: Single

Μέγεθος πέους: 19,59 εκατοστά (σε στύση)

Σεξουαλική συχνότητα: Όχι συχνά.

Μετράει ή όχι το μέγεθος: Νομίζω πως το μέγεθος μετράει όσον αφορά στην απόλαυση και την ικανοποίηση των δύο πλευρών. Παλαιότερα, ευχόμουν να είχα ένα μικρό πέος από το υπερβολικά μεγάλο δικό μου, που προκαλεί γέλιο, γκριμάτσες και εκφράσεις πόνου στις ελάχιστες γυναίκες που έχουν βρεθεί στο κρεβάτι μου μέχρι στιγμής.

Ταλέντο: Στο να επιλέγω το καλύτερο και πιο ασφαλές λιπαντικό. Αστειεύομαι. Μάλλον είμαι καλός στην πιο «ξενέρωτη» για τους περισσότερους στάση στο σεξ: στο ιεραποστολικό. Λόγω του μεγέθους μου, είναι ευκολότερο για μένα με αργές κινήσεις εισόδου και εξόδου του πέους μου στον κόλπο της να της προσφέρω έναν απολαυστικό οργασμό.

Συμβουλή για ομοιοπαθούντες: Δώσε σημασία στα προκαταρκτικά και χρησιμοποίησε λιπαντικό. Πολύ λιπαντικό. Αυτά.

Write A Comment