Ομορφιά

Γέλιο μέχρι δακρύων: Άντρες νόμιζαν ότι οι γυναίκες αλλάζουν δέρμα προσώπου μετά την περίοδό τους!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Μια κατακόρυφη αύξηση σε μια περίεργη αναζήτηση στην Google καταγράφηκε στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί λέξεων που καταγράφηκαν λαμβάνουν ακριβώς μηδενική επισκεψιμότητα. Όροι αναζήτησης όπως «ξεφλούδισμα δέρματος μετά την περίοδο» έχουν σημειώσει τεράστιες αυξήσεις από τις 11 Μαΐου.

Ευτυχώς, αυτό δεν οφείλεται σε κάποια νέα τρομακτική πανδημία του 2021, αλλά λόγω ενός αρκετά πειστικού βίντεο στο TikTok που έπιασε κορόιδο χιλιάδες ανίδεους άντρες.

Μια γυναίκα με το ψευδώνυμο dfinkk δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο με τον τίτλο «θυμάστε τότε που οι άντρες δεν ήξεραν ότι έπρεπε να ξεφλουδίσουμε το δέρμα μας μετά την περίοδο μας;» και «πώς γίνεται οι άντρες να μην το ήξεραν αυτό;»

Το βίντεο μπορεί να μην ήταν πολύ πειστικό από μόνο του, αλλά πολλές, πάρα πολλές γυναίκες “συντονίστηκαν” στην φάρσα και έσπευσαν με δεκάδες σχόλια τόσο σε αυτή την ανάρτηση όσο και σε δικές τους αναρτήσεις στο Twitter να “επιβεβαιώσουν” τον ισχυρισμό! Ότι δηλαδή το να αλλάζουν δέρμα στο πρόσωπο κάθε φορά που έχουν περίοδο είναι αλήθεια. Πολλοί άνδρες (αλλά και κάποιες γυναίκες!!!) εν τω μεταξύ, έδειξαν τη σύγχυση τους στην… αποκάλυψη αυτή.

 

 

περίοδος

 

 

 

Περιττό να πούμε (ελπίζουμε!) ότι πρόκειτα απλά για μια φάρσα με μάσκα περιποίησης προσώπου, την οποία η κοπέλα στο αρχικό βίντεο απλά αφαιρεί μετά την χρήση…!

Write A Comment