Αφιερώμα

Fill: Γέμισε, καθάρισε, επανέλαβε από τα Clean Up

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα Clean Up, τα πρωτοπόρα κρητικά στεγνοκαθαριστήρια, δημιουργήθηκαν με σκοπό την αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο του καθαρισμού – μίσθωσης ιματισμού και απευθύνονται σε: Ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια-ταβέρνες, κομμωτήρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, πλοία, αθλητικά σωματεία, ιατρεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, κοινωνικές εκδηλώσεις και οπουδήποτε αλλού οι πρωτοποριακές υπηρεσίες είναι απαραίτητες!

Τα Clean Up προτείνουν μία φιλοσοφία οικολογίας, για όσους ενδιαφέρονται για έναν καλύτερο τρόπο καθαρισμού και έναν καλύτερο πλανήτη. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα για καθαρισμούς χώρων, γενική καθαριότητα αλλά και για προσωπική υγιεινή, κάνοντας το “ReFill” κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Τι είναι το Fill:

Η Fill είναι μία σειρά επαναγεμιζόμενων προϊόντων για eco οικιακό καθαρισμό, τα οποία λειτουργούν αποτελεσματικά, έχουν σχεδιαστεί με υψηλή αισθητική και μειώνουν τα απορρίμματα συσκευασιών. Είναι διαθέσιμα σε γυάλινα μπουκάλια και βάζα των 500ml με μεταξοτυπία.

 

O Γιώργος Λυπάκης, ιδιοκτήτης των καθαριστηρίων Clean Up τονίζει:

“Οι απαιτήσεις της αγοράς και οι τάσεις άλλαξαν τα δεδομένα και μας οδήγησαν να κάνουμε μία στροφή επαγγελματική στο ξενοδοχειακό κομμάτι και όχι μόνο στον ρουχισμό. Το 2019 ξεκινήσαμε μία έρευνα, έπειτα από εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία και διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος στρέφεται στην οικολογία και το περιβάλλον. Έτσι η φιλοσοφία μας πλέον είναι να βοηθήσουμε το περιβάλλον και το οικοσύστημα. Σε αυτή την έρευνα βρήκαμε ποιοτικά προϊόντα, τα Fill, τα οποία είναι 100% φυτικά. Δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να έρθει σε πρώτη φάση να αγοράσει το γυάλινο κομψό μπουκάλι και στην συνέχεια αφού έχει τελειώσει το προϊόν, να έρχεται με το μπουκάλι και να το γεμίζει. Με αυτό τον τρόπο δεν πετάμε την συσκευασία και αν κάποια στιγμή χρειαστεί να πεταχτεί, είναι από γυαλί, όπου είναι εύκολο να ανακυκλωθεί.”

 

Τα προϊόντα Fill:

Γενικό καθαριστικό: Καθαρίζει και ανανεώνει τις σκληρές επιφάνειες που πλένονται, με μυρωδιά αγιόκλημα.

Υγρό πιάτων: Aποτελεσματικό με τα βρώμικα πιάτα, απαλό με τα χέρια, με μυρωδιά Ginger.

Καθαριστικό Τζαμιών: Kαθαρίζει παράθυρα, γυαλί, καθρέφτες και ατσάλι χωρίς ραβδώσεις, με μυρωδιά γεράνι.

Σκόνη Πλυντηρίου: Non Biο, με μυρωδιά petitgrain.

Υγρό Πλυντηρίου: Non Bio, χαμηλή θερμοκρασία για πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο, με μυρωδιά νερολί.

Μαλλακτικό Υφασμάτων: Αφήνει τα ρούχα απαλά, φρέσκα και χωρίς στατικό φορτίο, με μυρωδιά νερολί.

Σαπούνι χεριών: Καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει, με μυρωδιά φύλλο σύκου.

 

Πλεονεκτήματα του Fill:

Είναι οικολογικά, αειφόρος παραγωγή, αποτελεσματικά, χωρίς σκληρά χημικά με φυσικές οσμές, ουδέτερη ρη, χωρίς βαφές, βιοδιασπώμενα, ασφαλή, vegan, ανακυκλώσιμα.

Τα προϊόντα Fill δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Κανένα ζώο δεν βλάπτεται στις διαδικασίες προμήθειας πρώτων υλών. Όλες οι πρώτες ύλες δεν είναι ζωικής προέλευσης.

Τα προϊόντα Fill μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά στο www.cleanup.com.gr ή στα καταστήματα Clean Up στην Πλατεία Σινάνη, στην Λεωφόρο Κνωσού 175 και στην Μινωταύρου 6 στο Πάρκο Θεοτοκοπούλου.

Επίσης στα Clean Up λειτουργεί υπηρεσία delivery, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδετε ή να παραλαμβάνετε είδη ιματισμού κατευθείαν από το χώρο σας!

Write A Comment