Ειδήσεις

Εμβολιασμοί: Πάνε για «ρεκόρ» τα ραντεβού της τρίτης δόσης – Σταθερή άνοδος και για την πρώτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Αυξημένη εμφανίζεται σήμερα η τάση για το κλείσιμο ραντεβού της τρίτης δόσης, κι ενώ ακόμα δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού στους 5,5 μήνες για τους άνω των 18 ετών.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής και μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων περισσότεροι από 65 χιλιάδες πολίτες έχουν μπει στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση. Η εκτίμηση είναι, ότι μέχρι το βράδυ θα κλειστούν από 80 μέχρι 90 χιλιάδες ραντεβού, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Εκτόξευση στους αριθμούς της τρίτης δόσης, όμως, αναμένεται να υπάρξει από σήμερα το βράδυ, καθώς είναι πολλοί οι πολίτες που περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού στους 5,5 μήνες μετά την ολοκλήρωση του βασικού εμβολιασμού, όσων είναι άνω των 18 ετών.

Ταυτόχρονα, τις 20 χιλιάδες αναμένεται να φτάσουν σήμερα και τα ραντεβού για την πρώτη δόση. Να σημειωθεί πως πριν από ενάμιση μήνα οι άνθρωποι που αποφάσιζαν καθημερινά να κλείσουν ραντεβού για πρώτη φορά δεν ξεπερνούσαν τις 5 με 6 χιλιάδες.

Write A Comment