Ειδήσεις

Σε ρόλο γιατρού, παρέχει επικίνδυνες υπηρεσίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Σημεία και τέρατα φαίνεται πως συμβαίνουν σε χώρο που λειτουργεί στο  Ηράκλειο και που υποτίθεται παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες.
Η επιχείρηση που έχει στηθεί εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως στεγάζει κάποιον νέο Κρητικό επαγγελματία που φέρεται να παρουσιάζεται στους πελάτες ως γιατρός χωρίς όμως να είναι.
Υπάρχει σωρεία περιστατικών που καταγγέλλονται δεξιά και αριστερά εδώ και καιρό, όπως μεταξύ άλλων σε δημοσιογραφικά γραφεία, σε δικηγορικά γραφεία, αλλά και τον ιατρικό σύλλογο Ηρακλείου, ο οποίος όμως είναι ανήμπορος να αντιδράσει αφού ο φερόμενος ως γιατρός δεν αποτελεί μέλος του ιατρικού συλλόγου για να μπορεί να παρέμβει το όργανο και να τον στείλει στο πειθαρχικό, αφού δεν είναι γιατρός!
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε συλλέξει ως τώρα η επιχείρηση φιλοξενεί μηχανήματα αμφιβόλου προέλευσης τα οποία χειρίζεται άνθρωπος ο οποίος δεν έχει την εξειδίκευση αλλά και τις πιστοποιήσεις να ασκεί ιατρικές πράξεις στις πελάτισσες και στους πελάτες που κατά κύριο λόγο επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο.
 Κατά το παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που καταγράφονται ως αστοχίες των μηχανημάτων εις βάρος του λήπτη της υπηρεσίας και λοιπά «ατυχήματα» τα οποία η επιχείρηση φροντίζει να καλύπτει παρέχοντας νέες υπηρεσίες στους καταγγέλλοντες ανταποδοτικά και δωρεάν προκειμένου να εξασφαλίσουν την σιωπή και την ενοχή αδιαφορία μετέπειτα για το θέμα!
Μήπως θα πρέπει να πάνε κάποιοι στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ή η ομερτά θα συνεχίσει να καλύπτει με πέπλο την επιχείρηση;

Write A Comment