Ιατρικά Νέα

Θύελλα στο ΠΑΓΝΗ με τον Διοικητή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με φόντο την κόντρα που ξέσπασε στους κόλπους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταξύ Διοίκησης και προσωπικού  με αφορμή την ταυτόχρονη νόσηση με κορωνοϊό, τριών αναισθησιολόγων και την αποστολή γιατρού εργασίας στο σπίτι, για να επιβεβαιώσει την ασθένεια με νέο τεστ, ο Ιατρικός Σύλλογος έκρινε ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας του ιατρικού κόσμου.

“Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο θέμα να τεθεί σε τακτική συνεδρίαση του Συλλόγου μας. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε την αυριανή έκτακτη συνεδρίαση”, τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου,  κ. Αλ. Πατριανάκος.

Στο μεταξύ, γα προσπάθεια εκφοβισμού των αναισθησιολόγων από τη Διοίκηση του ΠαΓΝΗ, κάνει λόγο σε αναφορά της προς τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας.

Όπως σημειώνει, με εντολή του Διοικητή Γ Χαλκιαδάκη, μετακινήθηκαν γιατρός εργασίας και μία Επισκέπτρια Υγείας του ΠαΓΝΗ ώστε να πραγματοποιήσουν κατ’ οίκον rapid test για ανίχνευση λοίμωξης από  κορονοϊό σε 3 Αναισθησιολόγους που νοσούσαν, δύο Διευθύντριες ΕΣΥ και την ίδια, ενώ τα θετικά τεστ που είχαν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες  μέρες είχαν ήδη αναρτηθεί.

Πηγή : CRETAlive

Write A Comment