Αφιερώμα

Δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα παιδικού καρκίνου από το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για την αντιμετώπιση του καρκίνου παιδιών και εφήβων το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος επισκέφθηκε κλιμάκιο με γιατρό και εξειδικευμένους εθελοντές από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» Aimatocritis Pagkritios Sindesmos Aimodoton.

Εξεταζόμενοι αλλά και διερχόμενοι πολίτες ενημερώθηκαν, έδωσαν δείγμα σιέλου και έγιναν με ιδιαίτερη χαρά δωρητές μυελού των οστών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα ευαισθητοποίησής του ευρύτερου κοινού σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον κόσμο καθώς στην Ελλάδα 300 – 350 παιδιά και έφηβοι διαγιγνώσκονται με καρκίνο κάθε χρόνο.

Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση από πλευράς εργαζομένων του Διαγνωστικού Κέντρου Ηρόδοτος, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη τους σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου.

Η έγκυρη ενημέρωση γύρω από αυτά τα θέματα είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ και γι’ αυτόν τον λόγο, αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα στο Αιματολογικό μας Κέντρο στον Πόρο Ηρακλείου υπό την επιστημονική Διεύθυνση της Ειδικού Αιματολόγου, κας Σφυριδάκη, πάντα με την στήριξη του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» Aimatocritis Pagkritios Sindesmos Aimodoton τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και ιδιαιτέρως την κα Ειρήνη Γεργιανάκη.

Write A Comment