Ακτινολογία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΥΡΟΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η Διημερίδα που διοργάνωσε το Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και η Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης με θέμα «Σύγχρονη Απεικόνιση των Παθήσεων του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος».
Οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 180 άτομα, τα οποία εξέφρασαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο Αν. Καθηγητής Ακτινολογίας Απόστολος Καραντάνας, δήλωσε στο medicaltime.gr:
“Η Διημερίδα Οργανώθηκε από το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης και την Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας των 2 φορέων και έχει στόχο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ιατρών.
Το πνεύμα των εκδηλώσεων αυτών είναι 1ον η προσαρμογή στις εποχές της κρίσης, με διοργανώσεις επιστημονικών γεγονότων και 2ον, η παρουσίαση θεμάτων που άπτονται πολλών ειδικοτήτων.
Έτσι λοιπόν, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, πέρα των Ακτινολόγων, συμμετείχαν Νευρολόγοι, Νευροχειρουργοί, Οφθαλμίατροι, Παιδίατροι, Ιατροί Γενικής Ιατρικής και Ψυχολόγοι.
Η Παρουσία έμπειρων ομιλητών και εκτός Κρήτης, συνέβαλε στην επιστημονικά άρτια παρουσίαση των δυνατοτήτων της σύγχρονης ακτινολογίας.”

Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, ανυψώνουν στα μάτια όλων μας την προσπάθεια που καταβάλλει η Ιατρική Κοινότητα προς όφελος της Υγείας μας και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει και  ο τομέας της  Υγείας στη χώρα μας.

 

 

 

 

 

 

Write A Comment