Άνδρας

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟ ΔΑΝΕΖΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Εντυπωσιασμένοι και γεμάτοι ευχάριστους προβληματισμούς έφυγαν από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, οι πάνω από 100 παρευρισκόμενοι στην ομιλία του κ. Μάνου Δανέζη με θέμα “ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΦΡΕΦΤΗ”, την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Με Μαθηματικούς  και πειραματικά αποδεδειγμένους τύπους της Φυσικής, μας έδειξε οτι ο αγώνας που όλοι κάνουμε για την ύλη είναι άσκοπος, διότι όλοι είμαστε ΕΝΑ.

Μια μάζα από κύτταρα τα οποία ενώνονται μεταξύ τους…..
Αυτό που βλέπουμε είναι η πραγματικότητα που έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν οι αισθήσεις μας, η οποία είναι τελικά περιορισμένη.

Αυτό που βιώνουμε τελικά είναι η “ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Δανέζης “Όλα είναι ένα ολόγραμμα του εγκεφάλου μας” . Ζούμε δηλαδή σε ένα MATRIX το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
Ο άνθρωπος διακρίνει 3 διαστάσεις, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν 4. Αν δηλαδή υπάρχει δίπλα μας κάτι (πολύ πιθανό) με 4 διαστάσεις, εμείς απλά δεν μπορούμε να το δούμε.

Επιπλέον, ακούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σημαντικότητα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που δίνει στον άνθρωπο η γνώση και η “εκπαίδευση” του εγκεφάλου μας.

Ο κ. Δανέζης, είναι από τους λίγους πλέον Έλληνες που γνωρίζουν πράγματα και δεν φοβάται να τα πει και να τα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο. Είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένος, αλλά όχι κομματοποιημένος. Οι ιστορικές και πολιτικές του γνώσεις, μαζί με πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι έχουμε για την ύπαρξή μας, τον κάνουν έναν Ελεύθερο και ευτυχισμένο άνθρωπο.
Πολύ ζεστός και προσιτός, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε.

Τόσο το medicaltime.gr, όσο και το Κέντρο Νευροανάδρασης τον ευχαριστούμε θερμά για τη τιμή που μας έκανε αποδεχόμενος την πρότασή μας. Η εμπειρία της γνωριμίας με τέτοιους ανθρώπους είναι προσωπική παρακαταθήκη και ένα βήμα στο να γίνουμε λίγο καλύτεροι όλοι μας.

  

Ευχαριστούμε επιπλέον το ξενοδοχείο CAPSIS ASTORIA για τη φιλοξενία

 

 

Write A Comment