Επιστημονικοί Συνεργάτες

Όμιλος Affidea: ειδική εκπτωτική πολιτική σε προγράμματα υγείας για ΑμεΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ο Όμιλος Affidea, πιστός στη δέσμευσή του για προσβάσιμες σε όλους υπηρεσίες Υγείας, προχωρά στον σχεδιασμό ειδικής τιμολογιακής πολιτικής για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

 

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ομίλου είναι η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της προσβασιμότητας των υπηρεσιών υγείας. Για τον λόγο αυτό εφαρμόζει ειδική τιμολογιακή πολιτική με μειώσεις που αγγίζουν έως και το 30% σε προγράμματα υγείας και διαγνωστικές εξετάσεις, προκειμένου όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να μπορέσουν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που χρειάζονται και αξίζουν.

 

Ενδεικτικά, προσφέρεται:

  • 30% έκπτωση στις Εργαστηριακές εξετάσεις ιδιωτικού τιμοκαταλόγου
  • 20% έκπτωση στις Απεικονιστικές εξετάσεις ιδιωτικού τιμοκαταλόγου
  • Ειδική τιμή για ιατρικές ειδικότητες αλλά και Κατ’ οίκον επισκέψεις με ή χωρίς παραπεμπτικό

 

Δείτε την ειδική εκπτωτική πολιτική εδώ.

 

Σημειώνεται ότι στα διαγνωστικά κέντρα Affidea εφαρμόζεται σύστημα προτεραιότητας εξυπηρέτησης με στόχο τη διευκόλυνση των ΑμεΑ. Επιπλέον, ο Όμιλος επεκτείνει σταθερά τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα και ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ.

Ο Όμιλος Affidea δίνει επίσης τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων διαγνωστικού και προληπτικού ελέγχου και εκτός των διαγνωστικών του κέντρων. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Affidea παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Οι αιμοληψίες, τα τεστ ανίχνευσης COVID-19 (PCR & Rapid) και ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και πίεσης, πραγματοποιούνται με αξιοπιστία σε άτομα που χρήζουν ελέγχου ή θεραπείας στον οικείο χώρο τους. Οι πιο ευάλωτοι ασθενείς δε έχουν επιπλέον σημαντικό όφελος, διότι με τη νοσηλεία κατ’ οίκον της Affidea ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea αποτελούν τα μοναδικά ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα που  βραβεύονται με 5 αστέρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας από πλευράς ακτινοπροστασίας και κατατάσσονται στη λίστα ‘Wall of Stars’ μαζί με τα κορυφαία νοσοκομεία της Ευρώπης. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, από την πραγματοποίηση της πιο απλής εξέτασης μέχρι την αντιμετώπιση του πιο σύνθετου προβλήματος υγείας.

 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 330 ιατρικών κέντρων & 11.000 επαγγελματιών υγείας.

 

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

 

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

 

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

 

Write A Comment