Επιστημονικοί Συνεργάτες

Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος : Μια ακόμη δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος με τη συνεργασία του Cretan Medicare S.A. συνεχίζοντας τις δράσεις υγείας και στηριζόμενο στο γνωστό πλέον τρίπτυχο: “Ενημερώσου, Εξετάσου, Ζήσε”, πραγματοποίησε μια ακόμη ομιλία με σημείο αναφοράς την πρόληψη για τον καρκίνο του Μαστού.

Αυτήν την φορά , η ιατρός Ακτινολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια του Ηρόδοτος Διαγνωστικό Κέντρο κα Aikaterini Andrianaki απευθυνόμενη σε στελέχη και εργαζόμενες της TUI Hellas, στη Νέα Αλικαρνασσό, αναφέρθηκε αναλυτικά στον προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού, με δεδομένο ότι αν και δεν υπάρχει  σίγουρος τρόπος να εμποδίσουμε την ανάπτυξη του υπάρχουν ωστόσο πράγματα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει, προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης του  ή να τον εντοπίσει σε αρχικό στάδιο, οπότε μπορεί να υπάρξει και πλήρης ίαση.

Με την λήξη της ομιλίας της, η κα Ανδριανάκη, απάντησε σε ερωτήματα – απορίες των παρευρισκόμενων, με κοινό παρονομαστή σε όλα τα παραπάνω το γεγονός ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που απειλεί τις γυναίκες αλλά και ταυτόχρονα μια νόσο που μπορεί να θεραπευτεί αποτελεσματικά εφόσον ανιχνευθεί έγκαιρα.

Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος : Με αγάπη για τον άνθρωπο

Write A Comment