Medical Business & Τα Οικονομικά της Υγείας

Δύο σύγχρονα διαγνωστικά εργαστήρια και 11 γιατροί στο «Κνωσός Διάγνωσις» στη Νέα Αλικαρνασσό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Με δύο σύγχρονα εργαστήρια, ένα μικροβιολογικό και ένα ακτινολογικό, και δέκα (10) ιατρεία λειτουργεί σήμερα το διαγνωστικό κέντρο «Κνωσός Διάγνωσις» στη Νέα Αλικαρνασσό, στελεχωμένο από έντεκα (11) καταξιωμένους στις ειδικότητές τους γιατρούς.

Στην οδό Ηροδότου 122-124, όπου βρίσκεται, το μικροβιολογικό εργαστήριο λειτουργεί με τη γιατρό Μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο κ. Αμαλία Σταματιάδου και το ακτινολογικό με τους Ακτινολόγους- Ακτινοδιαγνώστες, κ. Γιάννη Μακαρώνα και κ. Ιωάννα Τρίτου.

Επίσης, έχουν τα ιατρεία τους:

η Παιδοκαρδιολόγος, κ. Μαρία Δασκαλάκη,
η Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, κ. Ιωάννα Κοτόρτση,
η Ειδική Καρδιολόγος, κ. Αρτεμισία Κωστάκη,
ο Παθολόγος, κ. Περικλής Κωτσόπουλος,
ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, κ. Μανώλης Λουλάκης,
ο Γαστρεντερολόγος, κ. Γιάννης Μουζάς,
ο Ορθοπεδικός Χειρουργός, κ. Μανόλης Σπυράντης,
η Αναισθησιολόγος – Ιατρός Πόνου, κ. Ειρήνη Χαϊνάκη.

Η διεύθυνση των «Κνωσός Διάγνωσις» αναφέρει σχετικά: «Με τη λειτουργία και αυτών των ιατρείων μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερη, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων, και οι γιατροί μας να προσφέρουν τις ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες τους στο κοινό, είτε προληπτικά είτε θεραπευτικά. Και, βέβαια, παρακολουθώντας πάντα τις ανθρώπινες ανάγκες, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εστίες υγείας, ώστε να μπορεί ο κόσμος να αντιμετωπίζει τις ανάγκες αυτές».

Για τις ώρες λειτουργίας των ιατρείων και τα ραντεβού το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 2810287094 και 2810222210, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, και το Σάββατο, από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

Write A Comment