Medical Business & Τα Οικονομικά της Υγείας

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Affidea και της Pharma PLUS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία για την από κοινού προσφορά υπηρεσιών με στόχο την ανάδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής και της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Μέσα από την καινοτόμο αυτή συνεργασία, τα δύο μέρη θα παρέχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού γύρω από ζητήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Pharma PLUS, ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της, θα προσφέρει πλέον προνομιακά προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων για τους κατόχους της κάρτας +PLUSCARD, που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά. Τα προγράμματα υγείας θα ανακοινώνονται μέσα από ένα πρόγραμμα κοινών δράσεων με άξονα την ευζωία και θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων.

Ως πρώτη δράση εκκίνησης της συνεργασίας, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, η Pharma PLUS σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea, προσφέρει σε όλες τις γυναίκες κατόχους της κάρτας προνομίων +PLUSCARD τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστού σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα. Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, μέσω μιας απλής διαδικασίας.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε ότι «ο ρόλος του φαρμακοποιού είναι κομβικός για θέματα υγείας. Είμαστε περήφανοι που συνεχώς δημιουργούμε νέα δεδομένα στον κλάδο της Υγείας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με έναν αξιόπιστο εταίρο όπως είναι η Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία που συνενώνει τη δύναμη του φαρμακοποιού με το κύρος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Πρωτοβάθμιας Υγείας Affidea».

«Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη, ανοίγει νέους ορίζοντες στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που έχει στόχο πάντα να προσφέρει η Pharma PLUS τόσο στους φαρμακοποιούς μέλη του Δικτύου όσο και στους πιστούς επισκέπτες των φαρμακείων Pharma PLUS», σχολίασε τη συνεργασία ο κ. Άγγελος Δούμουρας, Γενικός Διευθυντής της Pharma PLUS, καταλήγοντας «Με το βλέμμα μας πάντα στραμμένο στην υγεία και φροντίδα όσων μας εμπιστεύονται, καινοτομούμε διαρκώς δημιουργώντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και κοινωνικής ευθύνης στο χώρο ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας, όπως είναι τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS».

Η Pharma PLUS και ο Όμιλος Affidea έχουν κοινό στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη και βελτίωση της υγείας των πολιτών. Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη, ενώ το δίκτυο φαρμακείων της Pharma PLUS πανελλαδικά μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην πρωτογενή πρόληψη, διάγνωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, κι εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189. Επιπλέον, ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

Σχετικά με την Pharma PLUS

Η Pharma PLUS είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία ενός Ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου Φαρμακείων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με τον φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, διευκολύνοντας τον παράλληλα στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.

Write A Comment