Ιατρικά Νέα

Συνεργασία του «Κνωσός Διάγνωσις» με το Γηροκομείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Σε μια συνεργασία κοινωνικής ευαισθησίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προχώρησαν τα διαγνωστικά κέντρα, «Κνωσός Διάγνωσις».

Συμφώνησαν με τη διοίκηση του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού να διενεργούν τις τακτικές και έκτακτες μικροβιολογικές εξετάσεις αίματος των ηλικιωμένων που διαμένουν στο Γηροκομείο. Τη σχετική πρόταση έκανε η διοίκηση του Γηροκομείου και ευχαρίστως αποδέχθηκε η διοίκηση των «Κνωσός Διάγνωσις».

Έτσι, το κινητό συνεργείο αιμοληψιών των «Κνωσός Διάγνωσις» θα μεταβαίνει δωρεάν στο Γηροκομείο, δύο φορές το χρόνο, οπότε και διενεργούνται οι τακτικές εξετάσεις, καθώς και κάθε φορά που θα παρουσιάζεται έκτακτη ανάγκη για την πραγματοποίηση εξέτασης.

Η συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα «Κνωσός Διάγνωσις» και για το Γηροκομείο, καθώς τα καταξιωμένα πλέον διαγνωστικά κέντρα θα προσφέρουν την υψηλής ποιότητας διαγνωστικές εξετάσεις τους στους ηλικιωμένους. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, τη δέσμευση των «Κνωσός Διάγνωσις» για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που εξυπηρετούν.

Write A Comment