Ειδήσεις

Έξι νέες υποτροφίες μας για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από τα “Κνωσός Διάγνωσις” και την “Taste Academy”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα διαγνωστικά κέντρα “Κνωσός Διάγνωσις» με χαρά ανακοινώνουν και φέτος τη χορήγηση έξι (6) υποτροφιών για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ι.Ε.Κ.) “Taste Academy”.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η “Taste Academy” προσφέρει αυτές τις υποτροφίες μέσω των «Κνωσός Διάγνωσις». Πρόκειται για πέντε (5) υποτροφίες για σπουδές Μαγειρικής και μία (1) για σπουδές Ζαχαροπλαστικής, διετούς διάρκειας (2 έτη), που οδηγούν σε κρατικό πτυχίο. Αυτές έχουν ως στόχο την υποστήριξη ατόμων που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα σε αυτές τις γαστρονομικές τέχνες και να διακριθούν για το πάθος τους καθώς και την αφοσίωσή τους στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά τη δέσμευσή των «Κνωσός Διάγνωσις» να προωθήσουν την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα της γαστρονομίας. Η δέσμευσή εξάλλου αυτή υλοποιείται με τη λειτουργία γραφείου Διαιτολογίας και Διατροφής από τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Μαρίνα Παπάζογλου, στο κατάστημα των κέντρων στη Λεωφόρο Κνωσού 174.

Οι επιλεγμένοι δικαιούχοι των υποτροφιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξειδικευμένα και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα της “Taste Academy” και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχή καριέρα τους.

Για τη συμμετοχή απαιτείται μόνο ο δικαιούχος να έχει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου. Η κάθε υποτροφία αφορά το ποσό εγγραφής που είναι συνολικής αξίας 700 ευρώ. Όμως, όσοι συμμετάσχουν μέσω των διαγνωστικών μας κέντρων θα επιβαρυνθούν μόνο με 200 ευρώ. Έτσι θα έχουν όφελος 500 ευρώ.

Η συνολική αξία της υποτροφίας είναι 5.200 ευρώ. Τα 4.500 ευρώ καταβάλλονται από την ξενοδοχειακή μονάδα που κάνει την πρακτική του ο σπουδαστής.

Όσες και όσοι το επιθυμούν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας email στη διεύθυνση, social@knslab.gr, με θέμα, “Για τις υποτροφίες Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής” δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμό τους, τις σπουδές για τις οποίες ενδιαφέρονται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Εάν οι υποβολές είναι περισσότερες των υποτροφιών, θα γίνει κλήρωση, για τη διεξαγωγή της οποίας, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης των «Κνωσός Διάγνωσις», κ. Νίκο Αγγελάκη, στα τηλέφωνα 6940267749, 2810287094 και 2810222210.

H “Taste Academy” και τα «Κνωσός Διάγνωσις» είναι υπερήφανα που συμβάλλουν στην εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων μας και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Write A Comment