O Γιατρός Συμβουλεύει

Ψηφιακή Μαστογραφία και υπέρηχος μαστού σε ειδικές τιμές από τη Euromedica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών σε ειδική προνομιακή τιμή προσφέρει στα Διαγνωστικά  Κέντρα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ο όμιλος Euromedica, συμμετέχοντας έμπρακτα στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Η προσφορά ισχύει για τον Οκτώβριο, τον μήνα που έχει καθιερωθεί από τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. 

Η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, του  συχνότερου τύπου καρκίνου στις γυναίκες. Στην Euromedica πιστεύουμε ότι η ασθένεια αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα μέσα και κυρίως με τη σωστή ενημέρωση, Η έγκαιρη και ολοκληρωμένη διάγνωση είναι η πιο ουσιαστική προστασία και αποτελεί δικαίωμα κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό καλούμε, όλες τις γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν, να κλείσουν το ραντεβού τους, επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.euromedica.gr με την μονάδα που τις εξυπηρετεί καλύτερα.

Τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου είναι εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς ψηφιακούς μαστογράφους και υπέρηχους και λειτουργούν με εξαιρετικά έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Στην Παγκρήτια Υγεία στο Ηράκλειο, διενεργείται ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων μαστών, όπως ελαστογραφίες, και Τομοσύνθεση. Η τελευταία είναι μία τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση, υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας, με δυνατότητα να ξεχωρίζει τους φυσιολογικούς ιστούς από το πρόβλημα, διευκολύνοντας την ανίχνευση των ύποπτων ευρημάτων, από τα καλοήθη χαρακτηριστικά ακόμα και της πιο μικρής βλάβης.   

Ο προληπτικός έλεγχος μαστού στη Euromedica πραγματοποιείται με τη χρήση της πιο σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας, από εξειδικευμένο προσωπικό που διακρίνεται για τη βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και την εξατομικευμένη  προσέγγιση κάθε εξεταζόμενης. 

Ας σημειωθεί τέλος, ότι ο όμιλος Euromedica συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά». 

Λίγα λόγια για τη Euromedica

O όμιλος Euromedica είναι από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ελλάδα με ένα πολυδύναμο δίκτυο 23 Διαγνωστικών Κέντρων και 6 Κλινικών σε διάφορες περιοχές της χώρας, ένα Κέντρο Αποκατάστασης και μία μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. 

 

Write A Comment