Ιατρικά Συνέδρια

Συνέδριο υγείας για τους πολίτες στις 25/11 στο ξενοδοχείο Atlantis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο συνέδριο υγείας που θα είναι ανοικτό για τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διαδραστική συνεδριακή εκδήλωση που έχει λάβει ποτέ χώρα στην Κρήτη με την συμμετοχή των μεγαλύτερων παρόχων υγείας από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού μέσα από ομιλίες και τοποθετήσεις σημαντικών επιστημόνων (ιατρών) που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κρήτη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει να γνωρίσει, να ακούσει και να πάρει απαντήσεις για θέματα υγείας που το αφορούν.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Οδοντιατρικού συλλόγου Ηρακλείου

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Κωνσταντίνος Συλιγάρδος: “Ένα όραμα πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση του πρώτου ιατρικού φόρουμ για την υγεία στην Κρήτη.

Σε έναν τόπο που η παροχή υπηρεσιών υγείας τα τελευταία χρόνια τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα γνωρίζει άνθηση. Με μια επιστημονική κοινότητα που κατάφερε όχι μόνο να ανακόψει την εξαγωγή ασθενών και περιστατικών υγείας προς την Αθήνα και το εξωτερικό αλλά και να αποτελεί σημείο προορισμού για ιατρικές εξετάσεις Ελλήνων και ξένων επισκπτών.

Είμαστε υπερήφανοι που όλοι εσείς σήμερα γίνεστε συνομιλητές μας για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση την οποία θα πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο στις 25 Νοεμβρίου 2023 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου.

Ως επικεφαλής αυτής της ομάδας που υποστηρίζει το όραμα αυτό, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και μαζί με το αδελφό μέσο medicaltime.gr και τον Ιατρικό Οδηγό Κρήτης, ετοιμαζόμαστε να υλοποιήσουμε το πρώτο συνέδριο για την “Υγεία στην Κρήτη” για να αναδείξουμε το πόσο σπουδαία πράγματα έχουν γίνει στο νησί μας, χάριν στους ανθρώπους που έχουν ποικιλότροπα επενδύσει άοκνα και για χρόνια στις γνώσεις τους και σε εκείνους που συνεπικουρούν επενδύοντας τα χρήματα τους δημιουργώντας ένα ισχυρό κεφάλαιο για τον τόπο.

Στην επικοινωνία σας, τόσο με εμένα προσωπικά, όσο και με τους συνεργάτες μου θα χαρούμε να αφουγκραστούμε ιδέες και σκέψεις σας, προκειμένου το φόρουμ να είναι άμεσο, ουσιαστικό και επικοινωνιακά δυνατό για όλες τις πλευρές που θα συμμετέχουν.

Τοποθετούμε τον πήχη ψηλά αξιολογώντας τις δυνατότητες όλων των εμπλεκομένων φορέων αλλά και μιας ομάδας, (της δικής μας), που γνωρίζει την τέχνη της επικοινωνίας για 30 χρόνια, κάτι που εξασφαλίζει την επιτυχημένη έκβαση του εγχειρήματος.

Άλλωστε αυτό το φόρουμ γίνεται από τους ανθρώπους της υγείας για όλους τους πολίτες του τόπου μας”.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Όμιλος Creta, η ιστοσελίδα medicaltime.gr και ο Ιατρικός Οδηγός Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Write A Comment