Υγεία

Ευχές για «καλές σπουδές» στου νέους που πήραν υποτροφία στην «Taste Academy» μέσω των «Κνωσός Διάγνωσις»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Συνάντηση με τις τρεις νέες και τους δύο νέους, που θα σπουδάσουν μαγειρική και ζαχαροπλαστική στη Σχολή «Taste Academy» με τις υποτροφίες που χορήγησε η σχολή μέσω των Διαγνωστικών Κέντρων «Κνωσός Διάγνωσις», είχαν πρόσφατα η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος των Κέντρων, Μαρίνα Παπάζογλου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης, Νίκος Αγγελάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Taste Academy στη Λεωφόρο Καζαντζίδη 153, στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου τους υποδέχθηκαν, ο Σεφ και Ιδρυτής της Taste Academy, Κώστας Ντερέκας και ο Διευθυντής Σπουδών, Γιώργος Σπανάκης.

Είναι η δεύτερη χρονιά που υποτροφίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής δίνονται μέσω των «Κνωσός Διάγνωσις» και οι φετινοί υπότροφοι είναι οι Μαρία Βασιλάκη και Μιχάλης Κούκιας για σπουδές Μαγειρικής και οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Νίκη Καλογεράκη και Εμμανουέλα Καμπουράκη για σπουδές Ζαχαροπλαστικής.

Στους υποτρόφους, ως μια συγχαρητήρια, συμβολική κίνηση, δωρήθηκαν από τα «Κνωσός Διάγνωσις» βιβλία σχετικά με την τέχνη τους, συνοδευόμενα βεβαίως και από ευχές για καλές σπουδές. Επίσης, τα Κέντρα ανανέωσαν με τους επικεφαλής της Σχολής το ραντεβού τους για το 2024, καθώς αυτές οι υποτροφίες γίνονται αποδεκτές από το κοινό των Κέντρων και τείνουν να καθιερωθούν.

Τα «Κνωσός Διάγνωσις» είναι υπερήφανα που συμβάλλουν στην εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των νέων και γενικά τους εύχονται κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Από αριστερά, Γιώργος Σπανάκης, Μαρία Βασιλάκη, Μιχάλης Κούκιας, Μαρίνα Παπάζογλου, Εμμανουέλα Καμπουράκη, Νίκη Καλογεράκη, Νίκος Αγγελάκης και Κώστας Ντερέκας.

Write A Comment