Ιατρικά Νέα

Η Affidea στα «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας για μια ακόμη χρονιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας για τις υψηλές επιδόσεις.

Ο Όμιλος διαγνωστικών Κέντρων Affidea ξεχώρισε και φέτος στις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις «Diamonds of the Greek Economy 2023», έναν θεσμό που αναδεικνύει τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στην χώρα μας, οι οποίες κατάφεραν να διατηρήσουν αναπτυξιακή τροχιά, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη14 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από την «Ναυτεμπορική», επιβράβευσε 38 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις το 2022 σύμφωνα με τα καθαρά τους αποτελέσματα, λειτούργησαν ως εταιρείες-πρότυπα στον τομέα τους και κατ’ επέκτασιν καταλαμβάνουν ισχυρή θέση στην αγορά, αποτελώντας τα «διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας.

Η Affidea βραβεύτηκε ως το μοναδικό brand του κλάδου Υγείας για την σταθερή αναπτυξιακή στρατηγική. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, με συνεχή επέκταση δικτύου, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και κυρίως εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην προαγωγή της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, κατά την παραλαβή του βραβείου ανέφερε σχετικά: «Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται με σταθερότητα και συνέπεια στην χώρα μας. Είμαι αισιόδοξος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και ότι η Affidea θα συνεχίσει να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Όλη η οικογένεια της Affidea, διοίκηση και εργαζόμενοι, είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση, την οποία και τους αφιερώνω».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ανώτατα στελέχη επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι επιμελητηρίων.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 340 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών και Δερματολογικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Write A Comment