Ιατρικά Νέα

Η Έλενα Αδαμτζίκη στο επιστημονικό δυναμικό των διαγνωστικών κέντρων «Κνωσός Διάγνωσις»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Η κ. Έλενα Αδαμτζίκη είναι η νέα ιατρός παθολόγος που εντάχθηκε στο επιστημονικό δυναμικό των διαγνωστικών κέντρων «Κνωσός Διάγνωσις»

Με νέα ιατρό παθολόγο έχει ενισχυθεί το επιστημονικό δυναμικό των διαγνωστικών κέντρων «Κνωσός Διάγνωσις» . Πρόκειται για την κ. Έλενα Αδαμτζίκη η οποία έχει πλέον το ιατρείο της στο κατάστημα της Λεωφόρου Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο παθολογικό ιατρείο που λειτουργεί στο εν λόγω κατάστημα, παρέχοντας έτσι ευρύτερη κάλυψη προς τους εξυπηρετούμενους των «Κνωσός Διάγνωσις», όσον αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας τους.

Η κυρία Αδαμτζίκη είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς». Έχει ειδικευθεί στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και έχει μετεκπαιδευθεί στον σακχαρώδη διαβήτη στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Για πολλά χρόνια διατηρεί παθολογικό ιατρείο με εμπειρία στη διαχείριση νοσημάτων του μεταβολισμού.

Είναι Επιστημονική Υπεύθυνη του Παθολογικού Τομέα του Κέντρου Αποκατάστασης «Ολύμπιον» στο Ηράκλειο και λαμβάνει συνεχή ενημέρωση στο αντικείμενο του σακχαρώδη διαβήτη παίρνοντας μέρος σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας.

Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου της είναι: Δευτέρα: 18:00-21:00, Τρίτη: 9:00-13:30 και 18:00-21:00, Πέμπτη: 18:00-21:00, Παρασκευή : Κατόπιν συνεννόησης. Επίσης οι επισκέψεις με ραντεβού και για επείγοντα περιστατικά γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Τηλ.: 2810287094 , 6974412405, email: eadamtz@gmail.com

Write A Comment